| Buuff a întrebat:

De ce nu le place unora twilight? mie chiar imi place...chiar il ador. si unii gasesc motive stupide pentru a spunce ca filmul nu e frumos raised eyebrows. mai ales ca actorii sunt foarte foarte buni sad

Răspuns Câştigător
| xqevilkissworldx3 a răspuns:

Buna, pentru ca oamenii au gusturi diferite. Dar recunosc, nici mie nu imi place dar unii chiar comenteaza aiurea. Actorii sunt intr-adevar foarte buni, dar poate unora nu le place tema respectiva sau nu prefera acest gen de filme. Fiecare are gusturi diferite. Funda? xoxo

17 răspunsuri:
| TheG1rl a răspuns:

Pai anumitor persoane nu le place pentru. ca nu e genul lor.Adica poate unora le plac doar filmele de actiune sau de groaza.Sau etc! Sau nu le place pur si simplu povestea! Nu stiu ce sa spun.Fiecare cu motivul/motivele lui.Bafta!

| IMC90 a răspuns:

1) Actorul care il joaca pe vampir arata ca un gay
2) Nu se respecta niciuna din miturile legate de vampiri. in ''teorie'' vampirii se tem de usturoi, de argint, de soare (si parca si de apa) ori astia stralucesc la soare, deci mai mare bascalie n-am vazuthee hee
3) Este un film cu happy ending, nu are nici un element de natura psihologica, nu iti pune mintea la treaba, nu transmite nici un mesaj inteligent
4) Actorii joaca foarte foarte slab

Si as putea sa continui pana maine.

| Buuff explică (pentru IMC90):

Pai daca scria poveste clasica usturoi si soare si sicrie toata lumea spunea ca filmu e luat dupa o porcarie ca "dracula ".Si chiar nu inteleg cui i-ar placea o poveste clasica cu usturoi.really? pai in loc de asta cu usturoi putea face desene animate laughing. sunt o gramada de filme ffff bune care se termina gen "happy ending ". deci la 2 si la 3 nu mi se pare ca ai avut dreptate dar pererea ta.si cu actori slabi iar nu-ti dau dreptare laughing. probabil ca-s fana sunt total impotriva argumentelor tale laughing)

| Queensway a răspuns:

Si eu iubesc acest film love struck chiar foarte mult dar oamenii au pareri diferite happy

| robyiyo a răspuns:

Asta este parerea mea proprie, si sper sa nu o iei ca pe un repros. Mie nu imi place, pentru simplul fapt ca mi se pare un film pentru fete, adica are scenele alea de "telenovela", pe care pe mine, si pe alti baieti nu ne atrag. Cred ca majoritatea care i-ai auzit tu, ca nu le place sunt baieti.

| Buuff explică (pentru robyiyo):

Aa esti baiat.nici numai vreau sa zic altceva.e ok. vroiam un argument. multe fete jignesc filmu asta intr-un hal.ma rog parerea lor happy

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Oamenii au gusturi diferite, chiar daca twilight e un film foarte bun, poate lor nu le place tema cu vampiri...asta e!

| Batik a răspuns:

E praf filmu, dar de ce nu fac cu ingeri? este o porcarie filmu ala. E mai bine cu ingeri decat vampiri, mie unu nu-mi place e 0 pentru minewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu. pentru ca nu toti oamenii sunt un stereotip, avem gandiri si gusturi diferite. punct. tie iti place twilight? bravo. i hate it. asta e gustul meu. nu iti place raspunsul? deal with it. de ce ar trebui sa fim toti in limba dupa un rahat de film? parerile si gusturile nu se discuta. end of line.

| Buuff explică (pentru anonim_4396):

Eu am cerut argumente nu oameni care sa-mi bage doua cuvinte in engleza si eu sa cad pe spate si sa se dea in spectacol. multumesc anticipat pentru raspuns happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei argumente? vad ca nu prea citesti atenta raspunsurile. repet. nu toti oamenii sunt un stereotip, avem gandiri si gusturi diferite. dupa tine astea nu sunt argumente, nu?

Am cerut doar argumente...nu sa-mi demonstrezi ca stii lb engleza. happyAi fost draguta mi-ai raspun merci frumos sper sa nu fii o umflata in pene si sa incepem sa ne certam cum fac toti fanii si "non-fanii twilight"!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Buuff):

Ca sa nu fie confuzie. sunt un el.

Sorry...credeam ca esti fata dupa poza big grin. scuzebig grin

| Buuff explică (pentru Buuff):

Care mi se parea ca e o fata care se tine de un pom si e intoarsa cu spatele...laughing scuze din nou big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Buuff):

Nu-i nimic laughing lol, deci un tip pletos, in roba, cu ditamai sceptrul cu tepi, ti se pare ca e feminin? mai ales cum tine mana shceletica deasupra unei vai incetosate?hee hee sincer chestia asta mi-a facut ziua mai buna laughing

Fiecare cu imaginatia lui ...se pare ca eu o am foarte bogata si azi nu e prima data cand delirez. asa se vedea din perspectiva mea pana m-am uitat mai atent big grin