| FaraNume1245 a întrebat:

De ce s-a raspandit lasitatea si falsitatea in randul oamenilor? Tot mai multi oameni se tem sa priveasca in ochi, fara sa aiba vreo problema reala / trauma psihica, sau, invers, cad in extrema arogantei. Iar cu falsitatea, lumea se ascunde dupa scuze si pretexte, in loc sa iti spuna pe fata ce au de spus. Doar mie mi se pare ca e asa?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E adevarat

| RAY a răspuns:

In viata am invatat ca cei care se plang de ipocriti sunt cei mai mari ipocriti

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In ziua de asta nu se stie daca mai exista prietenie si asta. Exista multa falsitate. De asta nu imi place aici. Sunt satul. Vad asta in fiecare zi la persoanele din jurul meu. Nu pot sa cred. Cum s-a ajuns aici? In orice caz, poate ca asta e planul. pasul urmator spre altceva mai "maret".

| Cristinaaa57 a răspuns:

Lumea asta e falsa. Nu exista prieteni, nu exista iubire si asta e adevaru.Toti te pupa in fata si prin spate te ***.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Cristinaaa57):

laughing))))))))))mda...imi pare rau de tine, dar nu e chiar asa. poate prietenii tai te-au pupat in fata si te-au ***** pe la spate, dar mai sunt si oameni nobili care chiar cred in iubire si prieteniebig grin ce nu te-ar trada niciodata.
De exemplu maica-ta si taica-tau.te iubesc si nu te-ar trada indiferent de situatie.

| Coloringthevoid a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Nu ca nu mai exista prieteni si nu mai exista iubire.Doar ca majoritatea de oameni ca aia este asa de mare incat ca e foarte greu sa ii mai gasesti si pe ceilalti.

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Toti te pupa si te *** pe la spate intr-o buna zi, asta e realitatea happy

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru Coloringthevoid):

Da,asa e