| Purplegirl101 a întrebat:

De ce sunt oamenii așa de rai? sad

Răspuns Câştigător
| Morariu_Alin_1998 a răspuns:

Toti oamenii sunt egoisti. Le pasa intai de sine si dupa de ceilalti sau deloc. Oamenii se concentreaza sa reuseasca ei, sa obtina ce vor, fara sa le pese de efectul lor asupra altor oameni. Spre exemplu mie tot timpul mi se intampla in trafic sa fiu clacsonat pentru ca nu ma bag si sunt precaut, sau mi se intampla sa vad dese ori ca oamenii parcheaza cum vor ei fara sa le mai pese de reguli sau pe cine incurca. Ce am zis eu aici e doar un exemplu, ideea e ca oamenii sunt interesati sa obtina ce vor fara sa se mai gandeasca pe cine calca in picioare

5 răspunsuri:
| Mimi345 a răspuns:

Din punctul meu de vedere oamenii sunt asa rai pentru ca nu se mai ajung cu veniturile, au prea multe probleme, cheltuieli, altii poate sunt in depresii din cauza unor accidente care i-au marcat, altii si-au pierdut cea mai draga persoana si s-au inchis in ei, altii din cauza anturajelor devin mai dezinteresati de viata. Deci sunt multe situatii si multi oameni devin rai pentru ca altii si-au batut joc de ei sau au fost umiliti prin alte metode!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea oamenilor se comporta urat din cauza trecutului, sunt inca prinsi in acele povesti si nu se mai concentreaza si asupra prezentului, parerea mea. Unii te pot rani involuntar si dupa aceea sa regrete ce au facut. Incearca sa intelegi situatiile prin care trec ei, dar daca asta e adevaratul lor comportament, atunci indeparteaza-te de acei oameni. Du-te la persoane care te primesc cu bratele deschise si le face placere prezenta ta.

| TheLifeIsGood a răspuns:

Din pacate, principalele motive pentru care oamenii sunt rai sunt invidia, gelozia si altele de acest fel. Pe ei mai mult ca sigur ii nemultumeste ceva, cum ar fi aspectul fizic, moral, sau alte lucruri bune pe care le vad in altii si cred ca ei nu le au. Astfel ei incerca sa-i critice pe altii, sa-i supere pentru a parea mai siguri pe ei decat sunt in realitate. Oamenii de cele mai multe ori vor ce nu au, apoi se intristeaza pentru ca nu au acel ceva dintr-un motiv, intra in depresie si asa devin rai cu altii. Sper ca te-am ajutat!

| William a răspuns:

Pentru ca au trecut prin multe necazuri si pentru ca sunt slabi. Este greu sa fii bun cu cei din jur atunci cand viata a fost nedreapta cu tine.

| peperonies a răspuns:

De cand cu internetul asta.

Întrebări similare