| Harlab_Liana_1998 a întrebat:

De ce sunt unii oamenii asa de rai si daca raspunzi cuiva la intrebarea pusa el iti evalueaza raspunsul ca fiind necorespunzator?

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

De ce te necajesti pentru ceva ce nu poti schimba? Necajeste-te, lupta, nu te da batuta pentru ceva ce poti schimba sau imbunatati, insa si atunci daca iti aduce mult prea mare suferinta, las-o balta! Viata trebuie sa fie ceva frumos, cand devine suferinta, trebuie sa schimbam orientarea si sa o privim altfel! Societatea e asa de schimbata ca uneori raman masca la ceea ce citesc pe TpU din partea tineretului care a inteles democratia atat de prost! Mai sunt si oameni deosebiti, cu respect, iubitori insa uneori se ascund fiindca rapid sunt evaluati prost! Cred ca o parte din vina o poarta si cei cu site-ul TpU fiindca ar trebui sa fie mai drastici! Totusi, banuiesc ca suntem multi si nu prea au timp de toti! Tu fii mereu TU si nu te da batuta, cand intalnesti si astfel de oameni rai! Numai bine!

| Harlab_Liana_1998 explică (pentru Caro34):

Ai dreptate, dar ma enerveaza ca am incercat sa ajut un om si altul imi face mie rau.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este noname, nu ai ce sa ii faci.

| Fantastic7 a răspuns:

Poate aşa îl văd ei

Întrebări similare