anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce un prieten pe care tu il crezi cel mai bun cand ajungi mai sus ca el te vorbeste pe la spate, cu toate ca tu te comporti la fel cu el?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Nu iti este un prieten sincer si adevarat. Un prieten, in adevaraul sens al cuvantului, se bucura impreuna cu tine de succesele tale. Daca te vorbeste pe la spate, nu e deloc frumos, si o face din invidie.

20 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Asta nu este definitia prietenului. Si nu trebuie sa te superi pe el; eroare de judecata iti apartine. Ochii nu vad ceea ce mintea neaga.

| want2bMajestic a răspuns:

Mi s-a intamplat si nu am lasat situatia asa... i-am zis in fata ca ma deranjeaza asta si ca dca e mai intampla nu mai exista prietenie intre noi...

eileen
| eileen a răspuns:

Invidia isi spune cuvantul, il roade si asta nu e bine. Un prieten adevarat te sustine si este mandru de tine.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Ptr ca l-ai denumit gresit "prieten" - in prietenie nu exista invidie

| catalina_2916 a răspuns:

Insemna k nu iti e d ajuns d prieten si ca nu ti-a fost nicidata din moment ce a ajuns s te invidieze... din punctul meu d vedere un prieten adevarat nicidata nu t invidiaza si nu te vorbeste de rau...

assiris
| assiris a răspuns:

De invidie, dar, nu a fost si nici nu-l poti considera prieten. Prietenia si invidia nu prea merg in aceeasi barca.

| borsec a răspuns:

Halal pritenie iti poarta, inseamna ca nu iti e prieten absolut de loc.

| Krina a răspuns:

Deoarece este invidios pe succesul tau, in loc sa se bucure impreuna cu tine.Ai facut o alegere gresita de la bun inceput, deoarece o astfel de persoana nu este demna de a fi numit "prieten".

| anonim a răspuns:

Sa stii ca un adevarat prieten iti spune in fata tot ceea ce are de spus.acela care te vorbeste pe la spate nu este prieten.

| jani a răspuns:

Probabil din invidie....nu e inplinit in viata lui...si te invidiaza

| gabrielutzu a răspuns:

Aviz amatorilor care ma condamnau atunci cand am spus ca singurul prieten care poate fi 100% de incredere si care nu tradeaza niciodata, nici nu te paraseste decat daca il parasesti tu este Domnul Iisus Hristos.
Toti dedeau exemple de "preteni" si "pretene" care mai de care mai fanteziste...
Si intr-adevar daca prietenul pe care tu il crezi a fi CEL MAI BUN isi bate joc de tine, asta inseamna ca si el este OM, iar omul are totdeauna tendinta sa tradeze...

| sigmanet a răspuns:

Inseamna ca nu-ti este prieten. Este invidios pe succesul tau si pe faptul ca nu l-ai ajutat si pe el sa fie la fel ca tine.

| miry a răspuns:

Din invidie din rautate in nici un caz din prietenie, de multe ori te vb si daca nu are motive de invidie, dar cu ocazia asta ai vazut si tu ce prieten iti e

| cristina_6456 a răspuns:

PENTRU CA NU EXISTA PRIETENI ADEVARATI ASTA SA TII MINTE ASA CEVA NU EXISTA AM patit-o DE F MULTE ORI CU MULTE PRIETENE PE CARE LE CREDEAM PRIETENE ADEVARATE ELE DE FAPT BARFEAU PE LA SPATE SI ERAU INVIDIOASE

| dance4life a răspuns:

Poate pentru ca nu e cel mai bun prietenhappy

| simpluEu. a răspuns:

Asta se numeste invidie...

| Liana [] a răspuns:

Hey, asta poate fi gelozie. Dar poate, am zis POATE, ai gresit si tu, chiar daca nu ti-ai dta seama. Poate el vede o diferenta fata de cum erai inainte.De obicei, Persoanele care ajung mai sus, chiar daca nu observa, s-au schimbat radical. Dar daca tu spui ca te comporti la fel cu el, ar fi mai bine sa vorbesti cu el, sa-l faci sa vada ca tu esti la fel.

| flaviak a răspuns:

Atunci nu iti este prieten adevarat si este invidios si gelos pe tine sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Asta se numește invidie!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca azi mai poti numii pe cineva prieten adevaratsad