| Issaa a întrebat:

De ce unii baieti nu stiu sa iubeasca? Dece ei se uita doar la aspectul fizic? De ce nu pot sa te iubeasca asa cum esti tu? De ce se prefac? De ce se uita adanc in ochii tai si nu'ti spun nimic? De ce te fac sa ii astepti atata timp si dupa nu se intampa nimic? De ce noaptea adormi cu gandul la ei? De ce? Funda kiss

Răspuns Câştigător
| ღSkUmPyCuTzZzAღ a răspuns:

Pentru ca sunt prosti si nu vad in adancul tau...nu vad ca tu chiar ii iubesti...sad

15 răspunsuri:
| kobra12 a răspuns:

Pentru mine personal fizicul reprezinta 99, 9% la o fata

| Issaa explică (pentru kobra12):

Deci sa inteleg ca fata poate sa fie o blonda, proasta chiar daca e buna din toate punctele de vedere a fizicului? sau poate sa fie o fata buna in interior cu aspect dragut si care nu e o nesimtita.

| kobra12 a răspuns (pentru Issaa):

Poi sa arate bine si sa fie buna fizic mai mult nu conteza caracterul sau vat de desteapta e

Da, eu inteleg ce vrei sa spuui, chiar am inteles si te inteleg ca si fizicul conteaza, doar nu te duci cu o tipa urata pe strada, NU, dar cand vorbesti cu ea trebuie sa aiba si ceva in creier daca nu o vrei doar pentru.

Exact

laughing) [ deci sa inteleg ca o vrei doar pentru...] thinking

Sport

| kobra12 a răspuns:

Ma indoiesc ca baieti de 16 cred in iubire eu am 18 si nu cred dar aia de 16 nici o sansa

| kobra12 a răspuns:

Ma indoiesc ca baieti de 16 cred in iubire am 18 si nu cred dar aia de 16 nici o sansa

Cine stie, poate chiar exista unii

U cati ani ai?

Ehhh, nu contewinking

| Sburatorul a răspuns:

Probabil, acei baieti au suferit din cauza ca au ''iubit cu adevarat'' sau le-au implementat alti oameni / filme idei stupide referitoare la iubire, ''distrugandu-le'' conceptiile pozitive despre sentimentul de dragoste. Iar ei crezand din plin tot ceea ce aud de la altii, aleg sa nu mai puna sentimente in relatii. purtandu-se rece cu fetele.

| Issaa explică (pentru Sburatorul):

Se poate, dar la varsta mea nu cred ca pe acei baieti l-a lovit vreodata sentimentul de iubire straight face

| Sburatorul a răspuns (pentru Issaa):

Daca e de la 15/16 in sus, atunci sunt sanse destul de mari sa fi fost lovit de acel sentiment. big grin