| CraZyLiTlEmE a întrebat:

De ce viata poate fi atat de cruda? De ce cand vine o lovitura te gandesti ca toate visele tale sunt spulberate? De ce nu putem toti la fel? Si de ce nu putem sa traim intr-o lume in care toti suntem egali? Sunt intrebari legate de viata, si sper sa raspundeti sincer!

Răspuns Câştigător
| HappyYoyo a răspuns:

Viața te ajută să crești. Fiecăruia îi dă cât poate duce, îl maturizează. Fiecare greutate te face mai puternic. Fiecare nedreptate te ajută să fi mai bun, mai înțelegător. FIecare eșec te ajută să fi mai bun. Fiecare dezamăgire te face să fi mai atent. Nu suntem niște ursuleți de gumă, de aceea, ce nu ne doboară ne face mai puternici. Când o ușă se închide, înseamnă că se va deschide alta mai bună. Secretul e să nu te dai bătut, să nu te lași descurajat. Nu uita, curajul nu e atunci când nu simți frica, ci atunci când faci ce ai de făcut în ciuda fricii.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In viata atragi evenimentele pe care le gandesti in creier, daca ai gandi numai la bine ai parte numai de fericire si lucruri frumoase. Conteaza sa fii vesela tot timpul si sa razi iar dusmanii si gura rea dispare la scurt timp.

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! In primul rand, multi oameni dau vina pe viata cand li se intampla ceva rau si uita faptul ca ei au cea mai mare vina. Dumnezeu ne-a facut pe toti egali dar din pacate, in ziua de azi unii se cred Dumnezeul insusi. Traim intr-o lume in care prostia si tupeul sunt cele mai mari arme. De ce crezi ca toti idioti ne conduc tara sau de ce atatia oameni ajung sa se sinucida pentru ca nu mai au bani, mancare, sens in viata?! Ei bine, sinuciderea nu va fi niciodata un raspuns. Nu putem fi egali printre oameni falsi, periculosi care parca nu sunt oameni ci animale care umbla pe 2 picioare. Ne omoram intre noi. In tara noastra sunt atatea pericole si plus, ca generatia asta de copii e praf straight face. Copii sunt mai prosti ca noaptea si ici nu vor sa invete. Asta e viata. O traim orice ar fi si eu ma consider egala cu lumea. Noi suntem doar niste creatii ale lui Dumnezeu.

| mixxjim a răspuns:

Pentruc a daca ar fi cum spui tu ar fi ingrozitor de plictisitor, ia gandeste-te cum ar fi sa mananci numai miere tot timpul? :-& si din toate momentele astea neplacute invatam, invatam cum sa nu mai gresim, invatam sa mergem mai departe, invatam sa fim mai buni - in ceea ce facem, fata de noi, fata de ceilalti. de ce nu putem fi toti egali? pentru ca unii sunt mai puturosi decat altii laughing si pentru ca unii lupta sa aiba o viata frumoasa iar altii stau si se lamenteaza ce naspa-i viata. deci fruntea sus si cu curaj inainte!

| violetajustme a răspuns:

Nimeni nu iti va raspunde la intrebare pentru ca asa e "destinu tau" sa afli singura raspunsul ...asta in cazu in care ai vreun raspuns.oh go on sunt niste momente idioate in care nu ai ce sa mai faci sau te intrebi pentru ce draq mai traiesti daca nu e nimic bine...dar la asta astept sa imi raspund si eu