| Whaity a întrebat:

Deci, familia mea nu este întocmai Happy si sunt terorizată de tatăl meu, prietenii stau majoritatea pentru bani si atât, ma gândesc sa ma sinucid

Tatăl meu ma auzit azi țipam la bunica despre cat de mult imi urăsc tatăl si comportamentul sau s-a schimbat radical, cel puțin pe moment

Iar cand 3 prieteni au aflat ca vreau sa ma tai mi-au ca nu er trebui si într-un fel m-au facut sa înțeleg care sunt prieteni reali si cei falși

Acum pare mai roz situația, dar daca tatei ii trece bunătatea asta trasa de par si chiar si prieteni "adevărați" imi întorc spatele?

Fiecare chestie rea minora este uriașă si înainte eram mereu fericita, acum este ceva in interiorul meu care se simte vinovat

Mai ales ca i-am zis si băiatului de care imi place de planul meu de suicid si nu a reacționat bine, si nu vreau sa ii stric buna dispoziție

Daca chestile se fac bune si ei raman cu sentimentul de vina si oboseala aia idioata din suflet, ce fac?

Răspuns Câştigător
| iloveteenwolf a răspuns:

Hey,stiu ca poate fii greu de cateva ori in viata, toata lumea are momente de genul, insa sinuciderea nu este o solutie.Cand tatal tau te "terorizeaza"(scuze pentru cacofonie) incearca sa mergi in camera ta sa te linistesti, gandeste-te cate lucruri ai mai putea face daca ai trai, ce emotii puternice ai simti, ce ai putea sa schimbi sau sa ajungi. Sper sa te fii ajutatbig grin You go girl!

2 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Cainele care latra nu musca. daca vroiai sa o faci o faceai pana acum. ce faci tu aici se numeste cerseala de atentie.

| Adrian1555 a răspuns:

Nu viata tuturor este tocmai roz, dar din cate imi permit sa spun, vreau sa incep prin a spune ca mereu o sa fie loc de mai bine in viata tuturor, adica poate e greu acum, dar candva o sa fie usor si ai sa razi de aceste momente, si cand ai sa faci chestia asta o sa realizezi ca tu ai trecut prin viata cu fruntea sus zambind fals pretizand ca totul e bine desi tu mai aveai un pic si cedai, dar ai avut puterea sa o faci de cate ori a fost nevoie si nu ai fugit de aceste greutati si doar le-ai acceptat, deci fii tare si incearca sa iti gasesti prieteni adevarati, niciodata nu stii de unde ii poti gasi, dar o sa conteze doar ca i-ai gasit

Întrebări similare