1. Harry Potter.
2. Cercul Secret (L.J. Smith)
3.trandafir
4.toate
5.restaurant
6.acidulate
7.pc
8.vara
9.caine
10. hmm, toate 3
1.TWILIGHT![]()
2.cu siguranta CASA NOPTII(p.c cast)...le ador;
3.trandafirii;
4.albastru;
5.la restaurant;
6.cred ca naturale ![]()
7.pc pc pc ![]()
8. iarna
9. pisicuta
10.cand ninge
mi-a placut
... a fost foarte interesant
1.Harry Potter fara dar si poate. ![]()
2.Amintiri din cop.
3.Trandfirii.
4.Roz,mov,negru ![]()
5.Restaurant.
6.Nataurale.
7.Pc ![]()
8.Vara :X
9. Pisicuta ![]()
10.Soareeeeeeee
Uitati ce aleg eu de aici :
twilight/casa noptii/trandafiri albi/mov/naturale/pc/iarna/caine/ninge! care va scrie exact ca mine doar pentru a primi funda, nu va primi nici funda si nu va avea nimic special in plus, pentru ca ar fi nedrept pentru ceilalti! toti egal! toti 3 voturi si atat! sa fie drept pentru toata lumea! fara suparare, ca nu dau funda! acest chenar este facut de distractie + ca daca raspundeti primiti si 3 voturi deci aveti ceva de castigat! asa ca sa nu va aud cu funda! aaa si daca la culori sau la carti sau la filme nu va place nimic din ce scrie acolo scrieti ce filme, carti, culori, va plac voua tot va dau acele 3 voturi!
1.Harry Potter
2.Ion Creanga
3.Trandafirii ![]()
4.Argintiu
5.Restaurant
6.Sucuri Naturale
7.Pc
8.Vara
9.Pisica
10.Imi place la nebunie cand ploua tare si fulgera!
1. as opta pentru amandoua, dar aleg Twilight. :X
2.Casa noptii.
3.trandafirii ^^
4.mov ^.^
5. restaurant
6.naturale
7.pc
8.vara de 1.000 ori.
9.caine
10.cand este soare de 1.000 ori
Exact ca mine esti! mai putin ca mie imi place mult iarna in rest totul la fel!
Da? :O eu urasc iarna pentru ca nu imi place frigul '+_+ in rest zapada imi place
Pai nici mie nu imi place frigul dar zapada mult de tot! sa stii ca ai 3 voturi fiecare raspuns primeste cate trei voturi(inteligent, folositor, amuzant)!
Multumesc:*
da funda cui dai?
Nimanui nu ar fi corect din partea mea sa dau funda cuiva are are aceleasi preferinte ca mine! uite o persoana mi-a scris ce ii place si este exact ca mine aceleasi lucruri dar nu ii dau funda e nedrept pentru ceilalti si pentru tine daca nu ai aceleasi preferinte ca mine nu trebuie sa te schimb eu! eu am vrut sa vad cum sunteti! nu pot sa dau funda! as fi putut daca aveam voie sa dau funda la troata lumea! dar nu pot sa o dau nu ti se pare nedrept fata de ceilalti si de tine sa dau funda cuiva doar pentru ca are acelesi preferinte ca mine? la asta nu dau funda! scuze sa nu te superi nici u si nici ceilalti dar nu vreau sa fiu incorecta!
Okeee :* :*
1.twilight
2.Casa noptii
3.Trandafirii
4. Movul
5.Restaurant
6.Sucuri naturale
7. PC
8.Primavara
9.Papagal
10.Soare
1.Harry Potter