| Konstantinos99 a întrebat:

Doresc sa imi fac cont de tinder.Cat m-ar costa un abonament pe un an de zile la tinder + in Romania?

3 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

De ce nu-i intrebi pe cei de la tinder?

| Darky11 a răspuns:

Eu am dat 500 de lei.Dar oricum daca fetele au în descriere instagramul ia-l și vorbește cu ele acolo, pentru că tinder vrea să-ți ia bani și pentru un singur mesaj trimis, in afara de abonament.Sunt niște smecherasi.Am ajuns la concluzia că mai bine îți învingi frica și abordezi real life, ei tocmai de asta profită, de disperarea noastră de a căuta marea iubire sau mă rog sex daca asta cauți.E greu frate, mai ales în Romania, că ele se uită și după bani și na uite spre exemplu nu ai mașină, ești luat de prost samd.

| mgtow a răspuns:

Nu merita sa bagi bani in tinder, am facut un experiment intre mine si pozele unui var care are muschi solizi mult mai dezvoltati pentru ca a bagat proteine in el, fara sa misc mainiile pe tastatura eram abordat de o multime de bunaciuni si crestea nivelul de popularitate la maxim in cateva minute. Daca lasam pozele cu mine abia reuseam sa agat ceva. Fizicul conteaza nu contul premium sau cautarea in masa