| NUUSTIU a întrebat:

E adevarat ca daca incerci un lucru de 2 ori si nu merge e un semn ca e o greseala ce faci?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu neapărat.
Există o a doua şansă de aceea se recurge să faci de două ori acelaşi lucru!
Experienţa este mama maturizării.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Adevaratii campioni sunt aceia care incearca lucrurile de un milion de ori si daca dau gres nu dau vina pe ghinion, ci pe ei insusi.Se iarta totul celui care nu-si iarta nimic

| Elena1234456 a răspuns:

Nu chiar.Eu cred ca piedicile sunt totusi o cale spre reusita, mai cuidata dar te pot ambitiona mult.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Cam asa se spune.

| UninspiredName a răspuns:

Incerci pana reusesti, daca e ceva important, daca nu mai bine nu te mai chinui. Si totusi, chiar daca nu prea cred in semne, ar putea fi, depinde de natura lucrului pe care il faci, asa ca incearca sa nu te mai bazezi pe semne, ca nu te ajuta la nimic sa fii...stiu si eu...superstitioasa big grin.
Hope I helpedbig grin

| Miruna_7873 a răspuns:

Superstitii ...

| Paula007 a răspuns:

Ca-ca-t

laughing

nu. ce legatura are marea cu sarea? poate ca in primele 2 dati nici nu stiai ce faci sau cum faci. laughing
daca eu incerc sa citesc un ziar si nu-mi iese, renunt? sau verific daca nu cumva e cu susul in jos? laughing exemplu prost ales, dar ideea conteaza big grin

| adriana_5421 a răspuns:

Da.reia si vezi unde ai gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie. Uneori piedicile ne sunt date tocmai pentru a ne demonstra noua insine cat de mult ne dorim acel lucru. Daca intr`adevar este asa vom lupta in continuare si vom trece peste orice pana va iesi.Nu e vorba de incapatanare sau ambitie, pur si simplu, cand ne dorim un lucru si toate portile parca ni se inchid in fata, este un test. Avem puterea de a trece peste orice obstacol.Depinde doar de noi.Totul e posibil.