Mi-ai raportat intrebarea, ha?!
Adina?!
Bun! Tocmai te-ai ales cu un "stupid" si un "nefeolositor"! Bv! Tine-o tot asa! Ca de acum inainte de cate ori mai vad raspunsurile tale postate pe site tot asa le voi vota! Sa vezi si uh cum e cand se baga alt cineva in viata tah asaaaa... din plictiseala.
![]()
![]()
![]()
ce nebuna-i fata asta!
OmG!
Tu nu stii de gluma... dar asta e. Ce u crezi ca n-am alt ceva de facut decat sa-ti votez tie raspunsurile?! ![]()
doamne fereste! Pierdere de vreme... Ce Dumnezeu!
"Acel vot arata totul despre tine" intr-adevar, arata ca o persoana DE PE TOT SITEUL ASTA
a vrut sa faca o fapta buna si sa dea funde si voturi Gratis. Mdah...ai dreptate! Sunt tare rea! ![]()
Trebuie sa fim buni mereu dar daca tu vrei...nu ma supar desi fundele si voturile trebuie sa se dea pe merit ca din astea e siteul asta.succes
@SadahigeChikanatsu, n-ai prea nimerit-o, din nou. Daca imi vei vota raspunsurile abuziv, vei fi suspendat/a.
Nu m-am bagat in viata ta, esti pe un site care are reguli. Te-ai uitat peste aceste reguli cand te-ai inscris?
Daca nu ai facut-o, te poftesc sa o faci acum, asta pentru a nu te mai enerva cand iti sunt raportate intrebari.
Un alt sfat : revizuieste-ti atitudinea...
Si inca ceva.sa nu ai impresia ca ma deranjeza cu ceva ca mi-ai votat raspunsul cu stupid.chiar nu-mi pasa. Acel vot arata multe despre tine.
O zi buna!
anonim_4396 întreabă: