| Letytzy@ a întrebat:

Eu ma retrag de pe tpu...multa bafta la toti in continuare!

19 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, si eu iti urez bafta, dar e pacat ca din cauza unora care sincer au un comportament nu foarte agreabil, tu parasesti site-ul...mai gandeste-te, mai sunt si persoane de treaba cu care poti sa vb...bafta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu cred ca merita sa te retragi doar pentru ca cineva te-a suparat (parerea mea), ignora acea persoana si mergi mai departe.Decizia iti apartine.

| SweetCandy a răspuns:

Stai linistitaoh go on daca te retragi tot lor le dai satisfactie:d deci stai aici si da importata oamenilor care chiar au caracterbig grin si in viata reala gasesti tot felul de oameni rai, insa ce sa faci de acolo nu ai cum sa te retragi.big grin deci eu zic sa te mai gandesti. poate poate...happy numai binekiss si in cazul in care nu am reusit sa te conving straight face mult succes in tot ceea ce vrei u sa facihappykiss

| ViVi a răspuns:

De ce toţi plecaţi ce aţi păţit? thinking

| viatadecacatt a răspuns:

Te retragi de tot sau?straight face

| viatadecacatt a răspuns:

sadCum vrei tu dar mai sunt si specimene de treaba pe aici happybig grin

| Bishop a răspuns:

"Daca taceai, filozof ramaneai"

| M4RK a răspuns:

Bafta si tie! wave

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Bye kiss
Si cred ca toti speram ca vei reveni si atunci o sa iti zicem : " welcome back" kiss
Dar dc sa pleci sad?
Cine e rau cu tine ca il bat eu frustrated!
Hai nu ii mai baga in seama, se fac si ei observati cum pot oh go on.
Te lugamm sa ramai kiss:*:*:*!

| EUSIATIT a răspuns:

Nu stiu daca ai citit vreunul din rasp mele si eu sunt indignata pe anumite pers care dau rasp doar sa se afle in treaba sau la. misto dar ce sa faci .padure fara uscaturi...asa ca ignora si gata e pacat sa nu vb cu cei care sunt persoane serioase si care te ajuta. ok e decizia ta dar ma i gindeste te ok

| JoJo a răspuns:

Nu te retrage! Daca te supara cineva reclama-l Ralucaihappy
Sunt multi utilizatori de trebuie pe aicitongue

| Gexu a răspuns:

Nu pleca! Fa`le in ciuda dusmanilorwinking

Răspuns utilizator avertizat
| sunt_fericita a răspuns:

Da de ce te ei sh tu dupa cei rai? mai sunt sh altii buni... da macar da-mi fundita mie ca la uramwinking (gluma) ai sa zici ca si eu sunt rea... daca sincer si eu vreau sa ma retrag...

| Letytzy@ explică:

Poi m-as retrage de tot pentru ca unii sunt prea rai de pe acest site...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi pentru urare! Bafta si tie! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pa...have fun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La postari de genul asta nu stiu ce sa mai zic. Nu mai am fantezie. Sunt epuizata. As vrea sa te ajut, dar nu stiu care ti-e problema.

| marian_1722 a răspuns:

Eu am veni si tu te retragi? pai ce site este acesta?

Întrebări similare