Buna, si eu iti urez bafta, dar e pacat ca din cauza unora care sincer au un comportament nu foarte agreabil, tu parasesti site-ul...mai gandeste-te, mai sunt si persoane de treaba cu care poti sa vb...bafta.
Eu nu cred ca merita sa te retragi doar pentru ca cineva te-a suparat (parerea mea), ignora acea persoana si mergi mai departe.Decizia iti apartine.
Stai linistita
daca te retragi tot lor le dai satisfactie:d deci stai aici si da importata oamenilor care chiar au caracter
si in viata reala gasesti tot felul de oameni rai, insa ce sa faci de acolo nu ai cum sa te retragi.
deci eu zic sa te mai gandesti. poate poate...
numai bine
si in cazul in care nu am reusit sa te conving
mult succes in tot ceea ce vrei u sa faci![]()
Bye ![]()
Si cred ca toti speram ca vei reveni si atunci o sa iti zicem : " welcome back" ![]()
Dar dc sa pleci
?
Cine e rau cu tine ca il bat eu
!
Hai nu ii mai baga in seama, se fac si ei observati cum pot
.
Te lugamm sa ramai
:*:*:*!
Nu stiu daca ai citit vreunul din rasp mele si eu sunt indignata pe anumite pers care dau rasp doar sa se afle in treaba sau la. misto dar ce sa faci .padure fara uscaturi...asa ca ignora si gata e pacat sa nu vb cu cei care sunt persoane serioase si care te ajuta. ok e decizia ta dar ma i gindeste te ok
Nu te retrage! Daca te supara cineva reclama-l Ralucai![]()
Sunt multi utilizatori de trebuie pe aici
Da de ce te ei sh tu dupa cei rai? mai sunt sh altii buni... da macar da-mi fundita mie ca la uram
(gluma) ai sa zici ca si eu sunt rea... daca sincer si eu vreau sa ma retrag...