| Lukasssz a întrebat:

Fondatorul Telegramului spune că serviciile de informații franceze i-au cerut să-i cenzureze pe conservatorii români înainte de alegeri.
De ce globalistilor le este frica de conservativii europeni?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sau întrebarea ar fi de ce conservatorii europeni de ce nu prea joaca după reguli?

| 19flo79 a răspuns (pentru suntserios):

Ale cui reguli? Cine e deasupra și scrie regulile?
Tu căror reguli te supui?

| suntserios a răspuns (pentru 19flo79):

Regulile electorale in primul rand. Ale in care nu ai voie sa faci campanie 48 ore inainte de finalizarea votului, ale in care nu ai voie sa manipulezi opinia publica cu conturi false pe retelele sociale samd... Ce e greu de inteles? Am vazut cu totii cum au facut "convervatorii" din Romania campanie.

| 19flo79 a răspuns (pentru suntserios):

Zici de PNL demonstrat de ANAF că a finanțat campania lui Georgescu si de USR care a făcut campanie în timpul desfășurării alegerilor pentru a lua voturi din SUA și Canada?
Păi zi așa vere!
Mai zici și de "conturile" tik tok a lui Georgescu (25 de mii), deschise în 2017 când nici nu exista tik tok?
Aaa perfect, acum ai clarificat problemele cu conservatorii happy

Trebuie să fii orb și surd ca să nu înțelegi că anularea alegerilor și eliminarea candidaților (fără dovezi) este TOTAL antidemocratică. Nu mai zic de USR care îsi trădează președintele de partid în favoarea unui independent pe care apropo, tot USR l-a exclus din partidul lor.

M-ai convins frățioare happy

| suntserios a răspuns (pentru 19flo79):

Nu. Nu zic de PNL care a finantat din greseala campania lui CG. Hahaha. Dar buna asta.

Nu, nu zic nici de PSD care a facut campanie pentru Simion.

Nu, nu zici nici de USR care a facut campanie inainte de incheierea votului. (Si aici cred ca doar au chemat lumea la vot, nu au indicat ce sa se voteze)

Da, zic de CG si reteaua sa de manipulare extrem de complexa si coordonata de un stat strain.

Si prezinti informatii false. Conturile lui CG au fost create la final de an 2016 cand TikTok era disponibil doar pe teritoriul chinez si era dinsponibil pentru creare de conturi. TikTok ul a devenit public in afara Chinei in 2017. Si da, a fost dovedit ca acele conturi au fost tinute special pentru astfel de actiuni cel mai probabil de catre Rusia... conturile fiind facute cu adrese de email rusesti.

Ci ce sa vezi, 25.000 conturi considerate zombie brusc... da brusc au inceput sa aiba activitate cu 2 saptamani inainte de alegerile din Romania promovand exclusiv pe candidaul CG ai avand activitate de pe IP uri din afara Romaniei. COMPLET transparent si LEGAL NU?

Pune-ti putin in ordine informatiile daca tot vrei sa ii sustii... ca te faci putintel de ras.

Eliminarea alegerilor a fost facut cu un motiv intemeiat. Si anume interferenta altor state in mod DIRECT in alegeri... cum? Am deschis mai sus, informatii preluate din rapoartele SRI pe baza carora s-au luat deciziile.

Ca se mai pot clasifica informatii? Total de accord si absolut necesar.

Ca nu sunt dovezi? Absolut FALS.

Eliminarea candidatilor a fost explicata si argumentata de catre CCR si AEP. Ca iti place sau nu... problema ta. Nici mie nu imi plac anumite legi din tara si decizii, dar le respect.

Cat despre USR... e o problema de imagine a partidului pe cine sustine si cum, nu o ilegalitate.

Hai, mai ai lucruri de discutat? Sau le-am lamurit?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aha, deci si tu crezi ca CG ZERO finantare a facut cea mai complexa campanie electorala din istoria tarii din nimic nu?
Deci si tu crezi ca AUR plin de pesedisti si courpti condamnati este antisistem nu?
Deci si tu crezi ca unul care umbla aparat de mercenari zi de zi, care are vile de milioane de euro desi nu lucreaza de 10 ani, se intituleaza patriot desi vine din Austria e salvatorul tarii nu?

Si pe urma veniti si imi vorbiti mie de manipulare? Serios?

| Lukasssz explică:

Orice partid e corupt. Dragnea,Basescu,Iliescu, Udrea, Ponta, toti sunt.Cat despre AUR si Georgescu si ei sunt, dar Simion merita o sansa.Cu ce ne incurca pe noi romanii daca Simion devenea presedinte? Tara a dus-o mereu rau, ce conta daca era el presedinte? Eu zic ca poate Simion ar fi avut o sansa sa schimbe tara in mai bine, daca nu, mai rau de atat Romania nu putea fi

| suntserios a răspuns (pentru Lukasssz):

De ce merita Simion o sansa.
Te rog enumera, ce facea Simion din postura de presedinte pentru Romania, si daca avea de facut de ce nu a facut absolut NIMIC din postura de deputat unde are putere legislativa.

Cum schimba Simion tara in mai bine?
Ce il recomanda?

Chiar sunt curios. La modul cel mai serios.

"daca nu, mai rau de atat Romania nu putea fi"
la fraza asta un singur lucru la care sa te gandesti isi spun:
Romania fara bani europeni.
si atunci afli cat de MAI RAU se putea.

| Lukasssz explică (pentru suntserios):

Nu am de unde sa stiu ce facea Simion pentru ca nu a iesit presedinte.
‘Ce il recomanda?’ Faptul ca ar fi putut fi un lider de dreapta. Avem nevoie de ceva nou in Romania fie ca iti place sau nu, chiar daca nici eu nu-s fan Simion pot spune ca din cand in cand e nevoie de o schimbare.
‘Romania fara bani europeni’. Banii europeni ajung in buzunarul celor care conduc Romania de prin 2007 pana in prezent.

| suntserios a răspuns (pentru Lukasssz):

Deci nu il recomanda nimic pe Simion nu?
Vezi ca Simion nu e de dreapta, e de extrem dreapta, ceea ce nu il recomanda pentru nimic in principiu.

Pai avem ceva nou in Romania. Un presedinte care chiar nu a facut parte din sistemul de pana acum, spre deosebire de Simion.

Cat despre banii europeni, nu poti fi asa imbecil ca zici ca Romania nu a evoluat incredibil din banii europeni. Efecti nu poti avea niciun argument impotriva banilor europeni. Te contrazice orice pas pe care il faci prin tara asta in ultimii 10-12 ani.

Si supriza, banii europeni sunt atat de bine controlati incat nu ii fura nimeni.