| Pikaciuuu a întrebat:

FUNDAA! Raspundeti doar daca stiti 100%. In The Vampire Diaries sezonul 4 Elena (Nina) va ramane insarcinata si va avea un copil pe nume Lenna Salvatore? Tatal copillului va fi Damon(Ian:X)?

9 răspunsuri:
| GreenEyed a răspuns:

Nu!

| Byebye14 a răspuns:

Nurolling on the floor
Elena l-a ales pe Stefan, nu pe Damon.
Si ea e vampir(a murit din cauza lui Rebekah cu sangele unui vampir in sistem administrat de Meredith) si vampirii nu pot avea copii.

| Pikaciuuu explică (pentru Byebye14):

Asta stiu. Dar sunt videoclipuri unde ea citeste despre copii de vampiri, si se cearta cu Stefan, apoi se culca cu Damon si dupa aia observa ca,, ii creste" burta si face testul si ii iese pozitiv.happy

| Byebye14 a răspuns (pentru Pikaciuuu):

Serios? nu am vazut videoclipurile, dar din cate stiu vampirii nu pot avea copii.
Asta a zis Damon cand a "rapit-o" pe Elena si a dus-o cu el la un bar, dupa ce a salvat-o din masina care s-a rasturnat.din cate imi amintesc eubig grin
Dar o sa vedem la toamna.

Da,imi amintesc cand i-a spus dar dupa ce s-a culcat cu Damon a citit in jurnalul lui Jonathan despre copii de vampir.Si Elena o sa ii spuna lui damon ca ii insarcinata si el o sa zica, ca ii imposibil chatterbox Bla Bla Blalaughing Abia astept sezonil 4

| Byebye14 a răspuns (pentru Pikaciuuu):

Acum chiar m'ai facut curioasa laughing

M-am facut si pe mine curioasalaughing Nu mai am rabdare pana in septembrie :-s

| Pikaciuuu explică (pentru Pikaciuuu):

Adica octombriehee hee

| Cernatescu a răspuns:

Da tocmai am vazut un filmulet cand Damon o saruta pe burta si cand naste are un baiat parca nu am vazut bine. Deci raspunsul final este da, vom vedea in sezonul 4.