anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeey TPU; x...Stiti statusuri frumoase sau proverbe ceva despre ochi...gen uite`te in ochii mei sau nu stiu, despre prieteni nu stiu orice. MS DAU FUNDE SI VOTURI:*:*:*love struck

Răspuns Câştigător
| Betty a răspuns:

1. ochii negri sunt frumosi
ochii verzi sunt mincinisi
ochii albastrii si caprui
fura inima oricui...whistling:X rose

2. in ochii mei poti vedea iubire
in inima mea te-ai vedea pe tine
in sufletul meu esti numai tu
hai spune-mi!
ma iubesti sau nu? smug

3. ochi caprui
fura inima oricui
asa cum privirea ta
a furat inima mea

4. Era frumoasă ca visul unei nopţi senine de vară. Pleoapele pe veşnicie lăsate asupra ochilor ei albaştri sunt coşmarul nopţilor mele de iarnă.

5. Lumina se opreste in ochii tai deoarece i-a confundat cu cerul...

6. De ce să îmi doresc ochi verzi, când natura m-a înzestrat cu ochi căprui, iar ochii mei căprui pot vedea verdele naturii.

7. un zambet este o modalitate necostisitoare de a`ti schimba infatiseara!

8. O vipera ca ea cand te-a muscat. ii dai tot ce iti cere pe pilot automat! devil

9. Asta este drumul pe care l-am ales in viata, Si n-o sa las pe nimeni sa imi stea in fata. N-am nevoie de sfaturi sau de parerea ta, Traiesc cum vreau, fac ce-mi place, e viata mea!

10. Prietenii de ocazie i-am gasit asemanatori cu randunelele, care vin primavara si pleaca atunci cand incepe frigul.

11. Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini rose

12. Dumnezeu ne-a facut prietene pentru ca mamicile noastre nu ne-au putut face surori.love struck

13. Ea mi-e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a inceput \dancing

14. Am vazut tigara arsa, uitata in scrumiera, Si pe mine singura in aceeasi camera Mi'am luat privirea de la geam, acum sunt indiferenta...

15. Valurile nu fac decât să risipească nisipul...

16. "Dar culoarea din ochii ei ti-a picurat in suflet si te-a facut sa te simti mic...si atunci ai inteles ca o doare"

17. Mi-a zis odata mami o vorba desteapta: "printeso, nu alerga dupa caleasca care nu te-asteapta love struck

18. Zambeste mereu chiar daca ti-e greu chiar daca te doare zambeste si fi tare! Viata divelor Moartea tarfelorrrr!

19. Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni? TU! laughing

20. Eu fac baloane de sapun. Baloane frumoase, ce plutesc in aer; baloane care zboara pana la cer, intocmai ca visele mele; si intocmai ca visele mele, se sparg si se risipesc sigh

21. Baietzii trebuie tzinutzi in PUFFFsmug PUFF o palma... PUFF un pumn feeling beat up

4 răspunsuri:
| yoana_5239 a răspuns:

Era de fapt ochii albastrii c**u broastei

| Betty a răspuns:

Sunt momente in viata in care indiferent in ce pozitie este corpul sufletul iti sta in genunchi...

Invata sa pretuiesti adevaratele valori…nu toate pizdele sexy sunt comori drooling

Cand te-a nascut mama ta a zis "Ce comoara!", iar tactu a spus "Hai sa o ingropam" I don't want to see

Continua sa vorbesti, poate spui si tu vreodata ceva interesantlaughing

Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te intelege! Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost recelove struck

Putem spune ca ne stim dintodeauna! In momentele grele ne-am atins una alteia mana! love strucklove struck

Chiar de plec voi lasa un pic din mine langa tine si la rau poate iti va fi mai bine love struck :* rose

Eu nu pun niciodata punct, pun mereu virgula, ca poate vreodata vreau sa ma intorc de unde am plecat:*

Plange. Imi sare in brate si plange si mai tare.Imi pot da deja seama, a parasit-o...Prea atarnau doar de un fir de ata. straight face

Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde, caci s-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi.straight face

Am invatat ca opusul dragostei nu e ura, ci indiferentastraight face

Nu face dintr`o persoana TOTUL... Pentru ca atunci cand va pleca, vei realiza ca nu mai ai NIMICwinking

Aceeasi scena, alta piesa...

Indiferenta da mereu sah mat durerii:p

Zambetul e accesoriul meu preferat. love struck

Nu te agita, n-am sa bat de doua ori la usa care mi-a fost inchisa in fata

Imi numar prietenii in lipsa de la an la an si cei mai buni imi par cei care nu-i mai am :-

| vladutzstefan a răspuns:

Nu

| DenisaAchimop a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,

Sper sa iti placa