*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.
Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *
Ce basini iti dai de cand s-a ieftinit fasolea!
Gandesti bine! ", dar ai fi socat daca ai stii ce gandesc despre tine!
Sunt puternică şi ambiţioasă. Ştiu exact ce vreau, iar dacă asta mă face o scorpie, nicio problemă!
Cunosc multe persoane pline de comori dar pe interior cu zero valori!`
Aroganta si indiferenta din fire! Pentru ca mi s-a dat viata, dar nu si instructiunile de folosire!
De ce fac mai mult rau decat bine? Pentru ca nu pot sa fiu buna cand ei sunt jigodii cu mine
Am primit palme, acum dau pumni inapoi.
Stiu ca o ai pe aia. dar stii ceva? Chiar nu-mi pasa! Poti s-o minti putin si s-o lasi dracu acasa!:*
• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju
Pareti frumoase, aproape culte.atat de proaste si din ce in ce mai multe.
Nu incepe sa vorbesti, stai sa`mi aduc floricelele.
Ma invidiezi? Ai de ce °Ma barfesti? N'ai decat °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupe °Indrasneata? Daca tu esti pampalau °Incapatanata? Pana peste masura °Nemultumita? Intotdeauna °te-am insultat? Foarte bine, meritai°Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei°Modesta? In anumite cazuri °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincera °Rea? Cu cine merita °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul °Bunul meu simt? Depinde de al tau °Urata? Nici macar la prima ora diminetii °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motive °Indragostita? In fiecare zi de altu` °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau °Originala? Mereu(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prietenii °Copiata? De fiecare data °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tine °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritzi °Indiferenta? Daca nu ma interesezi °Te urasc? mi-ai dat motive °Falsa? Doar cu unii °Parsiva? Datorita unora dintre voi.
Pa pa :*
Pai:
Daca deranjezi vei avea ghinion!
Baiat cu BMW, caut fata cu benzina
Uita-te ma aici cat mai ai timp ca dupa aia o sa-l schimb.
Cadea-ti-ar net-ul.
Tu ca MINE nu gasesti, eu ca Tine numai caut!
Vrei sa vorbesti cu mine? 1 leu!
Sa mori TU?
BRB plecat cu vaca la benzinarie.
Cel mai BELEA avatar.
Sper totusi ca am ajutat. Nu este neaparat FUNDA!