| iubesteOrezul a întrebat:

Hei. Imi dati si mie, va rog frumos niste statusuri noi? Cele mai noi. Funda. Multumesc!

1 răspuns:
| a răspuns:

Hey!
- " Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le! "
- " Cand te-ai nascut plangeai, iar toti cei din jur radeau… traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa tu sa razi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga… "
- " Nici de moarte nu am teama, stie lumea cum ma cheama, cand acuz si ma razbun stie lumea ca-s nebun…"
- " Moderatelly Invisible… "
- " Nu sunt singur in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe pamant… "
- " Un nimeni celebru! "
- " Nu-mi stricati proasta dispozitie! "
- " Romania este o tara in care pizza vine mai repede decat politia"
- " Stiu ca nu stiu nimic… deci stiu ceva! "
- " M-am sculat cu fata la cerceaf asa ca nu ma intoarce! "
- " Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "
- " Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru. o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC! "
- " Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X "
- " Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste, Cineva…. "
- " Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger! "
- " Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL! "
- " Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit! "
- " Daca tot ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur iti par cuie… "
- " Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit... "
- " Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci…''
- " Fiecare iubire are un balcon ca Romeo si Julieta, pe care mai tarziu se intind rufe… "
- " Pe cine nu il lasi sa moara nu te lasa sa traiesti… "
- " Nu-mi mai dati sfaturi… stiu sa gresesc si singur! "
- " Pentru fiecare 60 de sec. in care stai suparat, pierzi un minut din viata frumoasa pe care nimeni nu ti-o poate da inapoi… asa ca invata si tu sa fii fericit si sa zambesti! "
- " E o alta zi in care mi-am pierdut ideea, moralul e la pamant si marijuana e cheia… "
- " Te-am cautat si te-am gasit zana mea din rasarit,
Eu sunt printul din apus si pe combinari m-am pus… "
- " Vrei sa conduci lumea alaturi de mine? "
- " Hmm….WoW dar ce bine arati! Parca esti zana buna si eu Pinochio… "
- " Nu te mint sa moara mama, am Ferrari dar nu pot veni cu el ca i-a picat lantul…"
- " Da… cautarea ta s-a terminat! "
- " Unde ai umblat toata viata mea? "
- " Sunt un hot si am sa iti fur inima! "
- " Salut! Eu fac mai multi bani decat poti tu sa cheltui… "
- " A iesit soarele sau doar ai zambit? "
- " Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat… "

Sper ca iti plac! Daca vrei mai multe poti intra pe site-ul: http://www.statusuri-noi.com/category/statusuri-noi/, sau pe http://statusbun.com/! Sper c ti-am fost de ajutor;))! Funda? Bafta :-*

Întrebări similare