Incercati sa va apropiati, sa socializati, sa petreceti mai mult timp impreuna pentru a va cunoaste.Ca sa te placa si el...E cam greu, adica nu ai ceva anume de facut, trebuie sa lasi sa decurga totul de la sine, nu poti tu sa ii poruncesti inimii lui. Sper ca dorinta sa ti se indeplineasca intr-un final.Dar am si eu o intrebare : cati ani ai?
Am 13 ani? dc?
Hei..am 13 ani.dar de ce intrebi?
Of...inca una... Uite, stiu ca pare foarte greu, dar ai putea sa inveti sa scrii corect mai intai. Stiu stiu, nu multi sunt capabili de asa ceva, dar gandeste-te ca, la final, vei fi cu un pas in fata prostilor. Apoi poti sa incerci tratamentul cu scandura. Da rezultate garantat. Fi foarte atenta la instructiuni: 1. Faci rost de o scandura; 2. Infasori unul din capete cu catifea (da pielii finete); 3. O ridici deasupra capului; 4. O lasi cu putere in jos, pana cand simti cum face contact cu capul tau; 5. Repeti asta de 7 ori cu o mana, apoi cu cealalta. ATENTIE: Se recomanda a incepe cu mana stanga. Oamenii de stiinta sustin ca asa, impactul va fi mai puternic. Avantaje: Dupa folosirea regulata a acestei metode, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Chiar de la prima aplicare veti observa: -Umflaturi naturale, care dau un aspect dur si de maturitate; - Mai multa culoare in obraji; - Ochi jucausi; - Posibilitatea de a dormi oriunde, oricand si de a nu-ti aminti nimic dupa ce te trezesti! TREBUIE INCERCAT!
Darag davinci..am greseni de orogtografie pentru ca mam grabit, ...si sugi P***si tartamentu ista e recomandat prt tien nu pentru mine da...luzare
?
Si... presupun ca si acum te-ai "grabit" nu? Din moment ce scrii din nou la fel de gresit. Lasa nu esti singura inculta de pe aici.
Arunca-te.Esti proasta.
andreismecherul12321313 întreabă: