Sa te gandesti la o posibila meserie de viitor. vezi cum te ajuta latina in acest context. in general profii care sprijina copiii pentru olimpiada intr-o directie care nu duce nicaieri se gandesc numai la ei (salarii de merit, faima etc). ei acumuleaza niste punctaje, tu diplome dar finalitatea acestei actiuni care este?
aici trebuie sa ai raspuns daca nu ai, directia pe care mergi s-ar putea sa fie gresita.
te-a ajutat pentru ca are pe cine ajuta, dragul meu. performanta se face in echipa, cal si calaretz. daca tu ai fi o martzoaga lesinata atunci n-ai ajunge la olimpiada -sa fi sigur. nu te lasa indatorat si presat, nu neglija scoala si celelalte materii pentru ca in final vei avea foarte putine optiuni pentru facultate ma refer.
daca vrei mai discutam in privat. intamplator e un domeniu in care nu numai ca am ceva experiente dar am si "studiat" - subiectul "performanta scolara ".
stai de vb cu aceasta doamna si intreab-o ce optiuni de viitor ai cu "latina"- si zi-ne si noua raspunsul doamnei si vezi daca aceste optiuni se potrivesc cu asteptarile tale.
numai bine iti doresc!
Faza e ca nu neglijez absolut nimic, adica stiu sa imi impart timpul, zic doar ca ma duc ca imi place, pur si simplu ma atrage, pentru ca nu e singura olimpiada la care ma duc. Nu stiu, o fac din pura placere, iar la scoala sunt foarte bun, e un fel de chestie pe langa scoala.
Si in plus, aceasta profa are oamenii la nationala in fiecare an, deci acea gradatie o are de mult, mno
Da nu ti-ai raspuns la intrebarea de baza : "incotro cu latina?"
liceul e o alta provocare trebuie sa te orienteze spre alegerea unei meserii.
medicina - sa zicem
atunci este mult mai indicat sa performezi in directia biologie+chimie, si abia atunci apare problema gestionarii timpului si a alegerii intre ceea ce-ti place si ceea ce iti va asigura bucata de paine.
in rest numai bine si succes!