Vreti sa sculati din morti moda emo, apusa acum 10 ani de zile?
Avem solutia perfecta pentru dumneavoastra si nevoile dumneavoastra!
Accesati acum urmatorul link si lasati-i pe Tokio Hotel sa va poarte pe aripile vantului, cum spune Delia!
https://www.youtube.com/watch?v=NTwYdiuQa34
Http://www.digisport.ro/......co+Juventu
http://www.digisport.ro/......mifinalele
Uite meciurile la care o să te uiți tu și cu lotul Arsenal de acasă.
Esti si constient ca potopul a venit peste United, d-aia iti ascunzi gandurile negre si te refugiezi intr-o semifinala cu Celta Vigo,, fii serios, daca cu asta se identifica United, atunci punem cortina peste tot fotbalul!
United e mai penibila decat Arsenal, Murila are planul B,, Arsenal n-are niciunul,, daca pleaca lepra franceza se termina cu chinul londonez
Nu demonstreaza nimic, tocmai mareata United a ajuns sa se bucure ca va castiga Europa League,, Arsenal n-a ajuns aici sa-ti zic de ce,, a participat timp de 20 de ani in grupele UCL consecutiv, spune-mi tu echipa din lume care a facut asta 20 de ani? Poate doar Real, dar nici intr-un caz vreuna din Anglia, asta e o performanta istorica, daca aveam antrenor care sa gestioneze situatia stateam altfel de vorba, niste jucatori world class si asa mai departe, voua va place sa va victimizati, un club ca Arsenal nu poate depasit in clasament de United timp de 3-4 ani, dar asta este alta mancare de peste, ce mai bagi ca v-ati chinuit cu belgienii aia aseara, de toata jena, s-a accidentat si Zlatan, sa vezi carnagiu acum peste echipa,, cat despre rivalitate se va incheia cel putin sezonul asta peste 2 etape, sa vedem care va fi mai penibila.
Cu atât mai penibil că a participat și nu a făcut nimic în ăia 20 de ani. Să îți spun eu un lucru, ăsta e un lucru penibil. Eu prefer de 100 de ori să nu participe United mereu în UCL dar să câștige Europa League decât să participe dar să se facă de rahat. În UCL participă multe feluri de echipe însă doar puține ajung acolo sus. Iar în alea multe echipe din grupe și chiar și de prin optimi sunt echipe la nivel mai jos decât cele care ajung în semifinalele Europa League. Uite că acum sunteți depășiți însă frustrarea e mare. Dar câți an ide zile nu ne-ați depășit voi? Hoho, nu ne stăteați nici la degetul mic pe vremea lui Ferguson, dacă e pe amintiri. Dar eu zic că e destul să ne uităm în prezent și de asemenea să urmărim meciul direct care va arăta multe și care va reduce pe unul din noi la tăcere. La o tăcere temporală totuși că chiar dacă pierdem noi ne mândrim anul ăsta cu niște trofee, voi cu ce vă mândriți? Cu loc de Europa League. Absolut penibil. Țin să îți spun că echipa aia belgiană a jucat mult mai bine decât voi în fostul meci direct cu noi. Ei au meritat scorul ăla, au jucat bine. Voi în meciul direct mai nicio ocazie nu v-ați făcut și totuși cu ajutorul marelui bulan ați dat gol în minutul 90. Ei măcar au jucat fotbal, nu la bulan. De asemenea am reușit să batem Chelsea fără Zlatan. E ok, probabil va veni înlocuitor în vară căci se anunță multe pe piața transferurilor deși îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Oricum Rashford este un tânăr de foarte multă valoare care vei vedea că în timp va deveni printre cei mai buni atacanți din Europa. La asemenea vârstă e o raritate să vezi asemenea talent.
Campionatul englez o duce cam rău. Suntem singurii rămași în Europa. Leicester ce a mai salvat onoarea și ea în UCL deși acum nu o duce bine și clar nu mai e Leicester de anul trecut. Eu am mare încredere în clubul ăsta pentru anul viitor iar dacă ajungem în UCL și avem mari șanse îți spun că va veni rândul nostru să salvăm onoarea echipelor din Premier League.
Cum nimic? Finala din 2006 meritata si pierduta pe nedrept,, dar cum Arsenal a fost mereu o echipa corecta, n-a avut nevoie de fluierasi pentru a decide soarta partidei.
Pe voi v-a scos Ferguson mai tot timpul, pana sa vina el, aveam mai multe campionate decat voi, doar Liverpool ne depasea atunci,, in doar 20 de ani ati facut istorie cu un geniu al antrenorilor, el e din alta liga!
Meciul din tur a fost meciul din tur, ati jucat mai bine, dar n-ati fost asa spectaculosi cum credeti c-a fost,, 3-4 suturi pe poarta, trebuia sa pierdem meciul si ti-am zis-o inca de pe atunci, cum sa ne compari cu Anderlecht? i-am executat acum ceva timp in UCL din 2 suturi pe final...
Vedem ce-o sa fie, presa zice ca ori vine Allegri, ori pleaca W0nger,, ori ramane si nu mai vine nimeni si tot asa, nici nu stii ce sa crezi, dar iese urat de tot la Arsenal tocmai din cauza hodorogului, fanii nu mai au nici cea mai mica rabdare.
Avem sanse la FA Cup, dar nu mai conteaza pentru mine sezonul, a murit sezonul asta si astept noutatile de la anul, din vara. Pentru doua meciuri mai traiesc la intensitate maxima anul asta, pentru deplasarea de la Spurs si pentru meciul cu voi, nu pierdem noi in ambele meciuri, in 1 macar sa batem, daca bateti pe Grove,, ai cuvantul meu ca nu iti mai reprosez absolut nimic de United cand vine vorba de rivalitatea cu Arsenal, cu toate ca ma abtin greu.
Cum era cu Pogboom? Nu este 'alesul'? Mega teapa ce v-a dat Juventus!
Pogba a început să joace. Modest pentru valoarea cu care a fost luat dar totuși e jucător destul de bun ca să fie titular. Mi-e greu să cred că veți câștiga FA Cup dar e șansa voastră să vă mândriți cu ceva anul ăsta! Cât despre meciul direct, cel mai bun să câștige! Baftă.
Pana atunci ne vom delecta cu cateva promovari ale derby-ului,, nu mai e foarte mult, nu vreau sa intru deja in febra meciului, o sa fie intr-o duminica, poate o sa am treaba si nu voi apuca sa-l vad, dar o sa fiu la curent cu el oricum.
https://www.youtube.com/watch?v=tjyitIwgOnY
https://www.youtube.com/watch?v=76qsv0Dj1yk
Urmatorii pasi sunt esentiali in transformarea ta:
- cearta`te cu aparatul de tuns pentru urmatoarele 6-8 luni
- achizitioneaza lame, bratari ciudate, tricouri negre si cu mesaje care sa exprime cat de chinuit te simti la interior
- machiajul inchis la culoare ar fi ideal dar nu neaparat necesar daca nu`ti da voie cu el la scoala
- sa ai mereu cu tine atitutinea de persoana neinteleasa de viata, prieteni, familie si hamster, pregatit oricand sa`si dea viata pentru vreo zeitate obscura
- picaturi de ochi, pentru acele cazuri cand vrei sa plangi dar nu ai nici un motiv real