Meh. si eu la fel
cati ani ai?
Te-as injura, dar nu am chef sa primesc reclamatii de la admini. tu esti un depresiv, draga. nu imi spune ca tu nu ai fost niciodata trist, stiu ca minti.
Injura-ma,frumoaso.
Ce admini?
Adminii sunt niste incompetenti.
Treci peste admini, draguta, si ataca-ma.
Ranit sentimental
De parca nu mai voi iubi vreo data
Mort!
Fara sansa de am recastiga iubita
Tu?
Sunt pe biness.
A da... dacă chiar sunteţi în depresie nu mai cereţi atenţie aici, oricum o să vă luaţi hate degeaba.
Obosită. Am ieșit cu cuțu prin parc și pe drum spre casă s-a trântit pe stradă pentru că era obosit. M-am pus cu fundul pe trotuar și l-am lăsat să se odihnească vreo 10 minute, dar degeaba, tot nu voia să meargă, așa că am fost nevoită să-l car în brațe până acasă. Of, cățel rău
A profitat de 'fraier' cum s-ar zice, e destept,, nu rau
Huăă mă drimmero, mă faci fraieră
Ti se pare... laudam doar inteligenta cainelui!
Fie, te cred. Dar data viitoare iese urât dacă mai faci așa. Te bat rău Xd
Numai femei periculoase pe aici... bautuse
Te bat la fotbal, nu la altceva
Doar daca te lepezi de Utd si de tot ceea ce inseamna acest club, abia atunci mi se va face mila si ma voi da la o parte.
Ce treabă au echipele cu care ținem aici? Am zis să ne batem doar noi ![]()
Și nu mă lepăd de United, cum nici tu nu te lepezi de Arsenal. Amin!
Daca erai de-a mea, mai treceam cu vederea,, asa ma obligi sa te privesc ca pe o rivala, asta vrei?
Asta vreau. Fugi și antrenează-te că te sparg cu goluri Xd
Sa stii ca principala mea preocupare de zi cu zi este sa joc fotbal,, s-au dus vremurile alea cand eram 24/7 pe terenul de fotbal sau il jucam, atunci chiar tinea de sete si de foame
Pff, nici eu n-am mai jucat de mulți ani. Toți vecinii mei din copilărie erau băieți și băteam mingea cu ei toată ziua
Ah, ce vremuri...
Fetele si fotbalul,, incepe sa prinda contur aceasta imagine, peste ceva timp e posibil sa vedem fetele avand un succes mare in acest sport
Atunci o să te uiți cu mult mai mare drag la acest sport
Cand nu sunt ocupat mai arunc cate un ochi si pe fotbalul feminin,, din dublu motiv, Arsenal are o echipa imbatabila la capitolul feminin, tunarele calca totul in picioare, iar pe de alta parte arata si bine/
Obosit, plictisit, somnoros putea fi si mai bine sau mai rau depinde de moment.