Heeey. Exact asa am patit si eu. Stii de ce ai unnunivers ireal? Deoarece univetsul tau real nu te satisface. Daca ai ajuns in situatia asta, ai ajuns si din cauza ta.( nici eu nubam crezut asta cand mi s-a zis prima data, dar apoi mi-am dat seama ca e adevarat.) Gandeste logic daca ai in fata ta un telefon performant si unul slab, nu e logic ca il vei alege pe cel mai bun? Asa s-a intamplat si aici. Ai ales universul imaginar pentru ca era mai frumos. Daca ai fi fost mai stapana pe tine ai fi gandit in felul urmator: "Ce sa fac, ca si universul meu real sa fie la fel?". Dar nu ai facut-o si nu te pot condamna pentru asta, pentru ca nici eu nu am facut-o la randul meu. Iesi din casa. Asa am reusit eu. Pur si simplu am iesit din casa, si m-am asezat pe o banca in parc. Apoi a venit un grup de tineri si ne-am imprietenit. Primul pas ca sa scapi de "boala" asta, este sa incerci sa creezi in universul real tot ce ai construit si in cel imaginar. Usor de zis, greu de facut, dar cu multa ambitie vei reusi.
Lucrurile bune se intampla atunci cand te astepti mai putin. Mult noroc!
Hei.
Mersi mult pentru raspuns si am sa incerc sa devin mai sociabila, poate ma aleg cu cativa prieteni noi. Oricum, din nou, multumesc mult pentru raspuns si crede-ma, apreciez enorm.
Heee, ne bucuram ca ai apelat la noi, desi nici noi nu credeam ca o vei face vreodata, pentru ca nu facem parte din lumea ta (mentionez ca asta este putin tristut).
Voi insira urmatoarele lucruri pe care desigur va fi alegerea ta daca vrei sa le urmezi ca sa te poti bucura de o viata "normala" (nu are nimeni asa ceva dar incerc sa nu te sperii prea tare). Daca totusi nu le urmezi, te vei transforma intr-un cartof si nu unul prajit pe care il adora majoritatea copiilor pofticiosi ci unul banal . Ideal ar fi sa nu treci la urmatorul pas pana nu il stapanesti pe primul.
1) Sport si plimbari lungi in aer liber fara acel monstru pe care o numesti prietena.Doua iesiri pe zi minim, un sport care sa te relaxeze (trebuie sa iti placa ceva, sa nu ma minti ca nu) + 2) Un regiiiiim de viata nou (i se spune de viata stiu, dar se refera tot la ceea ce mananci *sadface* ). In acest nou regim vei elimina dulciurile in exces, si painea din viata ta, si le vei inlocui cu fructe si legume (Whaaat?! Fructe si legumeee!)
3) Nu vei mai sta 24/7 pe telefon, tableta, laptop, televizor, ecranul de la frigider daca ai din cele scumpe cu ecran ciiiiii vei invata sa socializezi cu acele putine persoane pe care le cunosti pentru inceput (fara prietena ta monstru, ei ii dai cu spray de gandaci) iar cum incepe acum scoala, vei incerca din rasputeri sa cunosti macar o persoana noua pe saptamana.Este regula, da! Trebuie sa inveti sa vorbesti cu lumea in asa fel incat sa atragi in jurul tau doar persoane de calitate. + 4) In loc sa pierzi vremea cu seriale proaste, mai bine citesti o carte (Acele chestii de care poate ai auzit) sau sau inveti ceva nou care te poate ajuta in viata :O
5) Daca au fost respectati toti pasii de mai sus si suntem deja aproape de Craciun (Da! Adica au trecut 4 luni, pentru ca ceea ce vrei tu nu se poate peste noapte), atunci inseamna ca arati de 2 ori mai bine si esti de minim 1.5 ori desteapta decat erai atunci cand inca citeai pasul 1. Ceea ce inseamnaaaa caaa, o poti ruga pe mami sa-ti ia machiaj si niste hainute fashion ca sa iti faci un prieten, poate. (Dar nu`i spune pentru ce sa ti le ia, de obicei se supara si le plesnesc vene.Trebuie sa o protejezi). Dupa ce le procuri trebuie sa capeti dexteritate in a le folosi in asa fel incat sa fii aproape draguta.
6) Nu stiu, vom lua in considerare faptul ca in aceste 4 luni, poate ai pus ochi pe vreun baiat de care iti place, si este foarte posibil sa te fi observat si el, asadar poti incerca (cu foarte mult curaj) sa il intrebi de sanatate si ce face in vacanta de Craciun, daca vrea sa va vedeti poate si etc.
Desi toate punctele de mai sus nu sunt garantate fara implicarea ta 100 %, ma bucur totusi faptul ca am scris inca o carte cu riscul de a nu fi citita si sper sa retii macar 1 %
Mersi mult.Sincer chestia cu prietenii pe saptamana nu cred ca o pot face Adica, depinde...deja imi cunosc toata scoala si eu stand intr-o comuna mica cunosc din vedere pe toata lumea si cam stiu cum se comporta.dar poate vin colegi noi, cine stie
.Din nou, mersi mult pentru sfaturi si voi incerca sa urmez acesti pasi.
Astea îs în capul tău-le vezi când închizi ochii- sau și când te uiți întâmplător împrejur?
Sunt doar in capul meu.