Buna! La multi ani si tie si tuturor! :* Uite cateva statusuri:
1 Iunie sa aduca copiilor tone de fericire, milioane de clipe minunate, saci de jucarii si multa sanatate! La multi ani!
Copile, esti o stea,
Lumina, viata mea,
Esti luna de pe cer
Si zambetul mister.
Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Si ce bucurie imensa! Asa ca nu uita sa te joci si sa le amintesti si altora sa faca asta! La Multi Ani de 1 Iunie!
Unde esti copilarie?
Eu te caut, tu-ascunzi,
Cauta-ma, cauta-ma
Sunt in suflet … mai adanc.
D vine de la dulciuri, J vine de joaca. Si asta e tot ce ar trebui sa te intereseze! La multi ani de Ziua copilului!
Vantule ce zbori in zare
Pasii peste ape du-mi-i!
Azi e zi de sarbatoare
Pentru toti copiii lumii!
Nu te grabi sa cresti! La Multi Ani de 1 Iunie!
Sa apreciem si sa ne bucram de ziua de 1 Iunie caci ea ne aminteste cat de fericiti ne fac copiii. Sa ne bucuram de surasul si de gingasia copiilor si sa le daruim toata dragostea noastra.
De-i senin sau nor afara,
De e zi sau de e seara,
Nu uita sa-ti amintesti,
De frumoasele povesti,
Eu va spun ca nu e greu,
Si copil ramai mereu.
Sa nu uiti de tine... Copilaria e cea mai magica perioada a vietii! La multi ani de Ziua copiilor, 1 Iunie!
1. Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viata pentru totdeauna. Ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!
2. La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit in ziua in care te-am adus pe lume.
3. Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa. La Multi Ani!
4. La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te copleseasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca! Prietena ta te imbratiseaza si ea cu mult, mult drag!
5. La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!
6. La multi ani! Multa sanatate si muuulte bucurii, impliniri!
7. Este ziua ta. Eu ti-am dat viata, tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi fetita mea draga. La Multi Ani!
8. Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos
O zi buna! :*
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
Exista doua cuvin...
VEZI MAI MULTE PE http://pedanny.blogspot.ro/
Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute