1)Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger
2)Eu m-am nascut ca sa iubesc
3)Dragoste se cheama atunci cand viata ta se contopeste firesc cu cea a persoanei iubite, cand sufletul tau se impleteste strans cu al celuilalt
4)Dragostea nu are nevoie de cuvinte, insa cuvintele au intotdeauna nevoie de dragoste
5)•Dragostea este o fiara care sta toata viata la panda si te ucide atunci cand iubesti cel mai tare.
6)Dragostea: nebunie temporara ce poate fi vindecata prin casatorie. – Ambroise Bierce
7)In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii
8)•Dragostea nu pune multe intrebari deoarece, daca incepem sa ne gandim, incepe sa ne fie frica, e o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte, de aceea nu intrebi, ci faci.
9)Dragostea care nu sfarseste la ofiterul starii civile are vicii de forma. – Liviu Rebreanu
O pereche de indragostiti traverseaza parcul, tinandu-se de mana, mai tarziu vor trece din nou pe aici, dar vor avea o alta expresie in ochi si un alt inteles in stransoarea mainilor lor, acum puritatea zorilor este in ei.
10)– Jerome K. Jerome
11)Dragostea este primul lucru capabil sa schimbe total viata unei persoane de la o clipa a alta
12)Cand iubesti puternic, gasesti intotdeauna ceva nou in persoana iubita. –
13)Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca, atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator.
14)•Dragostea este o batalie, dragostea este un razboi; dragostea este o maturizare. – James Baldwin
15)•Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
16). – Poate ca pentru lume esti o singura persona, dar pentru o anumita persoana, esti intreaga lume
17)Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari, ceata este imediat imprastiata in momentul in care apare o femeie.
18)Dragostea imatura spune ‘Te iubesc pentru ca am nevoie de tine Dragostea matura spune Am nevoie de tine pentru ca te iubesc’
19)Pretuieste dragostea care o primesti mai mult decat orice. Va exista mult timp dupa ce sanatatea ta va disparea.
20)Sentimentul de a fi iubit foarte mult de cineva iti da putere; sa iubesti foarte mult pe cineva iti da curaj
21)In momentul in care vei avea in inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste si vei simti adancimea, incantarea si extazul ei, vei descoperi ca lumea s-a transformat pentru tine
22)Vai de cel a carui inima nu a invatat din tinerete sa spere, sa iubeasca si sa aiba incredere in viata.
23)Prietenia duce foarte des la dragoste; dar dragostea la prietenie – niciodata.
24)impatia formeaza prietenia; dar in dragoste exista un fel de antipatie, de pasiune opusa. Fiecare tinde sa fie celalalt si impreuna fac un intreg.
25)Ca indragostitii la inceput, iti aduci aminte cum era? Inca de cand ne'am cunoscut, loc de cuvinte nu era : x
26)Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine
27) Am invatat sa respect ea respecta doar banii Eu am invatat sa lupt singura ea e zero fara tati si mami
28)Iubesc 3 lucruri:Soarele, Luna si pe tine.Soarele-ziua,Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pentru totdeauna!
29)Undeva,cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singur,adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!
30)Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!
31)Cand vine noaptea, uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta.Ai incredere, se va indeplini pentru ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine!
32)Cand te-am vazut prima oara mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc. Cand te-am iubit, mi-a fost frica sa nu te pierd... iar acum mi-e frica sa traiesc fara tine. Te iubesc.
33)As vrea sa fiu un puisor in patul tau sa ma strecor, cu un sarut sa te trezesc apoi sa te incalzesc si la ureche sa-ti soptesc, te iubesc!
34)Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.
35)Iti voi transforma visul in viata,si viata noastra un vis sa fie, caminul nostru-PARADIS, Cu dragoste la temelie
36)Departe eram,dar fiindca ne iubim,Astazi,iata,visul n-i s-a implinit, Pe veci te vreau rege al vietii mele, Caci te-am ales din cerul cu ploi de stele.
37)Iubirea e un vis,ce rar in viata poate fi atins Iar ce-n viata o-intalnesc,traiesc cu adevarat se se iubesc, iubim si noi, si ne vom iubi mereu O dragoste curata de la DUMNEZEU! Te iubesc!
38)Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul.
39)Acum mi-am dat seama ca nu vreau sa mai pierd vreun minut fara tine, am sa-ti fiu alaturi mereu! Te uneori imi trec prin minte unele chestii
40)Nu te Schimba urmează-ţi visele nimeni nu te poate oprii...Nu ceda orice ar fi
42)E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsestiTe iubesc
43)Esti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste EjtI luNa care IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa care PT. mINe StraluceSthe
44)Te Iußësc
45.E o singura iubire. Cea din inima ei! . Cea care te inspira si iti ofera mii de idei!
46).Ne iubim ca nişte visători, din noapte până-n zori.Ma adormi pe un covor de flori şi.mi dai mii de fiori
47)Unii zic ca m-am schimbat, dar eu stiu ca sunt fericita asa cum mereu am visat.
48)Unele lucruri complicate sunt atat de simple:X
49)Si orice cale aleg, ma duce la tine.
50)Ce simt pentru tine e mult mai mult decat un simplu "te iubesc"
51)Toate te vor macar o noapte. Da n-ai timp d vagaboante! Le vrajesti. Le zapacesti. Le dai idei. Le dai sperante. Da cand vine vorba de iubireee`. Le zici ca ma ai pe Mineee`!
52)Spui că e o copilă, dar aşa cum e ea, ţi`a furat inima! ● Arată`i că o iubeşti, nu fi prost ● Pune`ţi şi tu o dată inima în folos`! ●
53)Si maine e o zi.
.si maine voi zambi. Chiar daca mi-e greu.Voi zambi mereu.
54)Toti avem probleme, conteaza cum le facem fata, nu le da prea multa importanta, n-ai decat o viata.
55).As strabate munti, as strabate vai pentru un sarut plin de inocenta care sa-mi aduca o fericire imensa.
56)Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.