| Cosmy_9069 a întrebat:

HELLO TPU. FUNDITA SI VOT! Am si eu o intrebare :Aud de multe ori ca trebuie sa "ai vrajeala". Ce naiba este aceea vrajeala? Vrajeala este echivalent cu pacaleala?"... hai dati-i cu vrajeala." &..."e un fel de hipnoza"
Nu stiu, chiar nu reusesc sa pricep cum e cu vrajeala asta, totusi sper ca in cel mai scurt timp sa ma lamuresc si eu. ESTE INTR-UN FEL, CEVA. HMM " DE BINE"?
SI CU" Abureala"...Cum este?
MS. MUULT!; X

5 răspunsuri:
| Twp3w a răspuns:

Mai vrajeala este echivalent cu pacaleala cum ai spus tu! De multe ori se zice ce vrajeala ai in tine adica ca texte de pacaleala are in el! Abureala este echivalentul cu ceva nesemnificat de exemplu se mai zice... o fost abureala la petrecere adica plictiseala sau am dat raspunsul la abureala adica intamplator dintr-o data mi-a venit! Sper ca ai inteles ceva sper sa ti cont ca nu am apelat pe disctionare sa-ti explick :* fundita

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Vrajeala... sa poti pacali pe cineva usor, sa il invarti pe degete fara sa-ti dea seama.
Abureala este un fel de vrajeala doar ca nu prea iese. gen cineva incearca sa te pacaleasca sau sa te convinga de ceva contrar principiilor tale si tu sa sa-i spui "Hai nu ma mai aburi atatawinking" sau "hai mai lasa vrajealawinking."
In fine sper ca intelegi...

| carabinierr a răspuns:

Bai nashule trebuie sa ai CARDEALA nu vrajeala nici aburealalaughing))))))

| ことみ a răspuns:

Nu nu e ceva de bine. Atunci cand cineva te i-a la vrajeala inseamna ca vrea sa te pacaleasca. Si cu abureala e la fel. E atunci cand alti oameni vor sa te convinga sa faci ce vor ei. ( te vrajesc.) Sper sa ajute.

| andrey23 a răspuns:

Da e de bine intr-un fel.
sa stii sa aburesti pe cineva/sa il convingi subtil si cu bun simt/ sa iti mearga papagalul (intr-un mod inteligent) pentru a obtine ce iti doresti de la acea persoana tongue