anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Am avut un stilou cu Michael Jackson, era pe el cu o imagine a starului, iar pe capac era semnatura lui, dar azi cineva mi-la furat la scoala!
Noi am avut ora de educatie fizca si am iesit pe terenul de sport, iar cand ne-am intors, la toti ni s-au furat mai multe lucruri.De la mine s-a furat acel stilou si cateva marcare si o trusa de geometrie, dar nu imi pasa de restul, vreau stiloul.
Am spus si la profesori, si ei au cautat la fiecare copil in parte, dar nu au gasit.
Totusi doua colege de ale noastre ai fugit de la utimele ore cand a fost controlul ala.
Eu cred ca ele au luat lucrurile.
Ce sa fac acum?
Vreau stiloul acela inapoi, era cu MJ!
Plus ca m-a costat mult, atuci m-am certat si cu mama atunci in ziua aceea, pentru ca ea a zis ca nu ii nebuna sa dea pe un stilou cat pe un ghiozdan, dar pana la urma mi l-a cumparat.
Dar acum ce sa fac?
Fetele acelea au plecat acasa, nu au stat sa le controleze profesorii ca pe noi, ceilalti, iar acum eu cred ca ele au lasat tot ce au furat acasa, nu cred ca o sa le mai aduca inapoi! crying
Ce sa fac? HELP!

P.S.nu stiu daca ati intels mare branza dar va rog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu prea mai ai ce face sad.

| Satan13 a răspuns:

Parca iti placea fff mult Adam! Nu? Prefate ca esti prietena cu ele si incearca sa-le convingi sa sa te duca la ele acasa, spune-le ca vrei sa vezi cum arata camera fiecareia.Incearca sa fi o actrita cat mai bine! Ca sa te creada pe ceva! Iar apoi sa poti lua stiloul de la ele. Oricum, cine ar da pe un stilou cat dai pe un ghiozdan?! Chiar iti place asa de mult MJ?

| tarziu a răspuns:

1.Doi tarusi grosi din lemn, inalti de un metru jumate, montati in fata scolii.
2.Colegele trase in teapa
Cu putin noroc pentru ele, recunosc fapta inainte de a simti tarusul in posterior.

| ticaela a răspuns:

Si eu era sa imi iau un stilou cu mj din carefour (costa numa 13 lei ) da nu avea poza