Sper sa fie o poveste cu happy end, adica K sa isi dea seama ca nu are niciun rost sa i se impotriveasca, sa accepte propunerea lui si sa se casatoreasca, iar in noaptea nuntii sa.i puna cucuta in bautura.
)
Iti multumesc pentru fundita. Poate colaboram pe viitor.
Ar fi formidabil!
ai explorat site-ul wattpad? poti pierde ore intregi acolo.
Nu,recunosc,nu am patruns in tebebrele wattpad. ului decat invitata de căteva ori.Ma tem sa nu fiu injunghiata pe la spate.
Ai grija. eu am pierdut aproape o zi, asa, pe nesimtite, doar citind inceputul unor carti ce mi se pareau interesante. apoi, ziceam sa mai las si pe ziua urmatoare, dar tot am pierdut mult timp.
e precum o gradina cu flori - tot atatea idei si puncte de vedere ce merita studiate
Au si bufet suedez? Ador tartinele cu somon.Sau macar o apa plata, ceva...iti dau?
Tot ce vrei tu. numai timp sa ai
Amice, răspunsul meu e al unui om avizat, de aproape 70 de ani, care se învîrte zilnic prin literatură precum învîrte mămicuța ta lingura în tigaia din care îți face de mîncare.
Ai spus că vrei păreri.
De ce ții tu neapărat să primești vorbe mincinoase?
Acei care ți-au comunicat că te pricepi sunt mai nepricepuți chiar și decît tine.
E mai cinstit să ți se spună că nu știi și nu te pricepi, decît să fii lăudat și în fapt să nu fii priceput.
Începutul creației tale este ...CATASTROFAL.
Parcă ai întocmi un proces verbal la ședința de dare de seamă la asociația de locatari.
De ce și tu ( ca și alți atîția nechemați în branșa asta, care se numește „literatură") numiți orice acest gen de încercare literară cu denumirea de poveste?
Ceea ce ai început tu să scrii s-ar putea să fie o schiță, o nuvelă sau poate chiar un roman, dar în nici un caz o „poveste".
Scrii și nu știi ce scrii.
Mergi la DEX ( pe Google), tastează titlul „poveste" și vezi ce scrie acolo.
Asta cu scriitura asta a ta e ca un fel de „ a la monsieur Jourdan". ( vezi „Burghezul gentilom").
Nu cred că ai citit în toată viața ta 100 de cărți dar ții tu neapărat să crezi că deja te pricepi să faci literatură.
Cred că încă ești școlar.
Arată-i și tu, profesoarei tale de română, această a ta capodoperă și vezi ce-ți va zice ea.
P.S. Nu știu care sunt acele zece persoane care zic contrariul a ceea ce zic eu.
Ai primit doar trei răspunsuri, în afară de cel al meu, și toate trei îți sunt defavorabile.
Dacă nu prea știi să scrii, sper că măcar știi să citești în limba română.
Oricum, eu îți doresc sănătate!
Nu exista doar TPU-ul pe lumea asta, asadar nu am avut parte de pareri restranse.
de asemenea, daca ai atata intelepciune cata pretinzi, uita-te in jur, uita-te la prezent si judeca. nu judeca cu o minte de om ce merge pe o singura idee si ce idealizeaza anumite tipuri de scriituri dintr-o anumita perioada. Deschide-ti orizinturile si priveste ce e in jur. Nu fi cu mintea inchisa.
Văd că-mi uzez degeaba tastele calculatorului în discuții sterile.
La cîtă prostie ai în cap ce mai contează și-un dram de obrăznicie și încăpățînare?!
Vorba mamei mele: Omul te trage în drum și tu ții neapărat să te duci în șanț.
Hai, pa!
Seamana cu un episod mai rau decat de obicei din "Mireasa pentru fiul meu" care se difuzeaza pe Antena 1.