anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Sunt boboc in Liceul Teoretic Ion Barbu si vreau sa imi spuneti si mie cum este... ce profesori sunt.intelegeti voi.va rog mult! si multumesc!

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

Si eu am fost in Barbu ( din Buc) in clasa a 9-a... din pacate a trebuit sa ma transfer la mine in sector. Ce pot spune e un liceu foarte bun, profii sunt ok, mai sunt si unii putin sariti de pe fix laughing, e o profa cam tincnita de biologie si uan de chimie, sper sa nu faci cu ele, nu le mai retin exact numele, mi-a dat de furca si profa de muzica si de religie...in esenta sunt profi exigenti in liceul asta.Eu am fost la mate-info, depinde la ce profil ai intrat tu.

Mult Succes, anyway!

16 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

In Bucuresti?

| membrugirl2010 a răspuns:

Heiiiii:X, si eu sunt in Barbu la 9a

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca sunt niste profesori de treaba si intelegatori. Daca mai ai intrebari pentru mine suna-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te astept.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, in Bucuresti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crissu18 mersi mult pentru raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Candy girl, profa aia cam ticnita de bio e dna Gheorghe, poreclita Lebadutza (ca da nota 2)(noua in a9a ne-a dat la toti 3, pe urma dupa sed cu parintii s-a mai potolitlaughing, p`aia de chimie o cheama Daragiu (cea mai naspa profa...lasa corigenti si nici nu accepta bani/cadouri), aia de muzica Chitaigorovschi (sau cv de genu) e a dracu rau sa luat si de mine odata pe urma mam ferit mereu de ealaughing) si aia de religie Zamfireasca, sora cu Chitaigorovschi straight face... restul` profilor sunt ok. chiar ff oklaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt calasa a 8 c stefan ke imi poti spune am k diriginte pe domul de geografie kanea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna sunt clasa a 8 c si am ca diriginte pe domul kanea de geografie in Liceul Teoretic Ion Barbu si vreau sa imi spuneti si mie ce fel de profesori sunt acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Profa aia de bio, doamna Gheorghe, nu e deloc ticnita. e cea mai super profa din lume. in rest sunt de acord.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, postul e cam de mult laughing eu vreau sa intru acum in barbu am avut prietene acolo insa tot as vrea sa cunosc pe cineva care e acum in liceu. u know vreau la intensiv engl am auzit ca nu e foarte greu dar am panica la mate sunt praf laughing)) nu stiu cine a postat chestia asta dar tare mi.ar placea sa luam legatura sa clarificam situatie poate ma ajuta cumva big grin thnk you! babychoccolatte@Yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uni bun alti rai mai multi rai omule

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Profii sunt si buni da si rai adica daca il ai pe Vraciu care e prof de desen O SA MORI! mai e si aaia kitaisoroski credthinking care e dusa rau da daca il ai pe kanea la geogra esti tare te face sa razi cu lacrimi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

STITI UNDE Sta VRACIU asta? mi-a dat opt ca am numai zece la toate materiile(cls. 7)vreau sa "discut"putin cu el!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acesti profesori va ridica in viitori...degeaba ziceti eu ii am profesori pe toti cei de mai sus ( in afara de lebaduta) si am 10 la tot straight face

| AlexZX5 a răspuns:

Nu iti aduci oare cumva aminte cum il chema pe profesorul de matematica?

Întrebări similare