Si eu am fost in Barbu ( din Buc) in clasa a 9-a... din pacate a trebuit sa ma transfer la mine in sector. Ce pot spune e un liceu foarte bun, profii sunt ok, mai sunt si unii putin sariti de pe fix
, e o profa cam tincnita de biologie si uan de chimie, sper sa nu faci cu ele, nu le mai retin exact numele, mi-a dat de furca si profa de muzica si de religie...in esenta sunt profi exigenti in liceul asta.Eu am fost la mate-info, depinde la ce profil ai intrat tu.
Mult Succes, anyway!
Candy girl, profa aia cam ticnita de bio e dna Gheorghe, poreclita Lebadutza (ca da nota 2)(noua in a9a ne-a dat la toti 3, pe urma dupa sed cu parintii s-a mai potolit
, p`aia de chimie o cheama Daragiu (cea mai naspa profa...lasa corigenti si nici nu accepta bani/cadouri), aia de muzica Chitaigorovschi (sau cv de genu) e a dracu rau sa luat si de mine odata pe urma mam ferit mereu de ea
) si aia de religie Zamfireasca, sora cu Chitaigorovschi
... restul` profilor sunt ok. chiar ff ok
)
Buna, postul e cam de mult
eu vreau sa intru acum in barbu am avut prietene acolo insa tot as vrea sa cunosc pe cineva care e acum in liceu. u know vreau la intensiv engl am auzit ca nu e foarte greu dar am panica la mate sunt praf
)) nu stiu cine a postat chestia asta dar tare mi.ar placea sa luam legatura sa clarificam situatie poate ma ajuta cumva
thnk you! babychoccolatte@Yahoo.com
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: