| pItIcOt_7652 a întrebat:

Hey TPU...care imi poate da niste urari de sf.andrei urgent.pentru ca am multi sarbatoriti printre care si eu si toti imi sunt ff dragi.:-p multumesc. da ufunda:d.promit

Răspuns Câştigător
| Mihαelα a răspuns:

1.De ziua numelui ce-l porti, luminat in suflet tu sa fii, sa fii incununat de bucurii, si sa-ti cinstesti si prietenii.La multi, Andrei/Andreea!

2.Iti urez un la multi ani, sa traiesti de-acum multi, multi ani, pentru a putea sarbatori aceasta zi frumoasa de nume.La multi ani Andrei/Andreea!

3.Ca la sfarsitul lui noiembrie, sa imi primesti cu voiosie, de ziua Sf.Andrei si-a ta, urarea ce o am a cuvanta.La multi ani Andrei/Andreea! 4. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, este ziua numelui tau, si de aceea este o zi speciala.La multi Ani!

2 răspunsuri:
| protos87 a răspuns:

Sanatate si virtute la multi ani sa ai ce... bea!

| kmarianak a răspuns:

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez un sincer La Multi Ani! La multi ani, draga Andrei/Andreea! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!
... multe-multe alte asemenea urari gasesti pe http://www.interferente.ro/......ndrei.html