| Meowly1 a întrebat:

Imi place mutl de un baiat intrebarea mea e daca ma place si el. Adevarul e ca nu vreau sa ma laud sau ceva dar sunt bogata am al 2-lea iphone 6 anul asta si haine super,scuze de lauda sad Cant frumos si anul asta in primul semestru am invatat bine, tot ok doar ca am prietenit cu o fata rea care m-a adus la director si imi doream o schimbare de look si m-am tuns scurt ceea ce nu stiu daca i-a placut bon acum sa va zic o intamplare Stam impreuna la engelza si ne mai impingem cu coturile etc. Mereu glumim si ii place sa faca misto de mine. O data mi-a luat penarul un baiat (bff-ul lui) si am inceput sa il alerg si baiatul asta de care imi place a vrut sa il ia si cand eu am intins mana sa il iau de la bff-ul lui m-a imbratisat baiatul de care imi place in spate cel putin asa mi s-a parut Sunt cam trista pentru ca am adus jurnalul secret la scoala si Toti Stiu Ca Il Plac! sad la engleza radea de mine si a spus ca mi-a dat unfriend pe Facebook si am vazut ca era adevarat... Apoi cand toata clasa tinea cu mine el tinea cu fata aia rea si chestii, Ma place?

Răspuns Câştigător
| GalwayGirl a răspuns:

Draga fata bogata si plina de aere coboara dracu' pe pamant!
Tu te duci la scoala sa agati baieti sau sa inveti?
Si ce ne pasa daca ai avut tu iphone 6? CE legatura are? La fel si cu hainele!
DAca cineva te place pentru ceea ce esti nu pentru ca ai bani! Si inca ceva tu nu ai bani, parintii tai au!

Cica ti-ai adus jurnalul secret si nu mai stiu ce...
ESti doar o diva care se crede Violetta sau Soy Luna!

CRezi ca viata ta e o telenovela, si tu esti rolul principal, iar toata lumea se invarte in jurul tau?
NU draga mea, nu este! DA, ti-am spulberat visele! Si ce?

Doar isi bate joc de tine acel baiat impreuna cu toti colegii tai dar nu ti-ai dat tu seama!

Cica..."Mi-a dat unfried pe Facebook!" Parca ar fi facut o crima! DAca te placea nu iti dadea unfriend!

Esti doar o fetita cu, creierul imbalsamat de: povesti cu lovee, lumea e vata de zahar, tu esti rolul principal, nu-ti sta bine parul, ti s-a rupt unghiuta, fete rele, tu esti fata buna...baieti, Facebook, etc.Dar numai sa inveti nu ai in capul ala sec al tau!

Un sfat prietenesc : Lasa gagicii si tot felul de prostii, daca nu inveti o sa fi o muritoarea de foame! Si nu o sa mai poata "taticu'" sa-ti ia iphone si sa te tina in puf!

Dar cati ani ai tumai exact?
CE clasa esti?

| Meowly1 explică (pentru GalwayGirl):

Mai facut sa imi dau seama de multe lucruri :"(

| Meowly1 explică (pentru GalwayGirl):

Am 12 ani

3 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Nu-l mai baga deloc in seama si spune-ne atunci cum reactioneaza.