Uite aici
Atunci când într-adevăr contezi pentru cineva, acea persoana îşi va face timp pentru tine mereu, fără minciuni, scuze si promisiuni.
Prieten este acela care stie cât esti de zapacita, de dusa cu pluta ..si totusi ..nu îi este rusine sa se afiseze cu tine.
Pentru mine, un prieten adevărat nu poate fi descris în cuvinte. Pur şi simplu, e adevărat.
Nu ignora persoana careia ii pasa de tine. Pentru ca intr-o zi vei realiza ca ai pierdut luna, incercand sa numeri stelele...
De regula in spatele cuvintelor... "pur si simplu ti-am scris, pur si simplu te-am sunat, pur si simplu ne primblam"... se ascund lucruri deloc simple.
Mai bine să-i dezamăgesc pe cei care nu au încredere în mine, decît pe cei care au.
Un prieten adevărat îţi corectează greşelile, nu le laudă. Acel prieten rămâne lângă tine toată viaţa
Prietenia sfarseste acolo unde incepe neincrederea.
Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung.
Poate nu e ceea ce cauti, dar eu cred ca sunt frumose.
1.Suntem genul de fete care stim ce-nseamna distractia, prietenia adevarata, si cum e sa suferi câteodata! Am fost si suntem mereu împreuna, pentru ca suntem normale într-o lume nebuna!
2.Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic.
3.Friendship is a single soul dwelling in two bodies.
4. 2friends + 2gether = 4ever
5.You laugh, I laugh. You cry, I cry. You fall, I laugh then I fall too because I was laughing so hard![]()
6.In good time, in bad times I'll be by your side forever! That's what friends are for.
7.God made us best friends cause no parents could handle us as sisters!
sweetgirl24 întreabă:
Anna1511 întreabă: