| Bєshka a întrebat:

Ma dispera deja niste colegi(baieti). Sunt 3 baieti in clasa de care nu ma pot concentra la teze. Unul cel mai prost care nu are note doar de 3 si 4, unul mai destept la invatat dar la comportament aoleu praf in fiecare ora ori rade ori striga ori canta dar cu voce tare, si unu care-i fiul dirigintei care si el e bun la invatat dar ma sacaie ori ca-mi place de asta ori sa-l strig pe alalalt sa se uite la el si sa-i zica ceva.dar astea doar la orele mai cum sa spun..nu stiu.dar la ora de romana sau mate sau cu diriga nu scot nicio soapta.Deci cand scriem test la fizica sau istorie sai stiu eu mai ce nu ma pot concentra la ele din cauza lor si acum primesc la ele doar 5 sau 7 in loc de 10.Si aia doi primesc note mai mari si ma sacaie la cap cu astea de-mi vine sa le trag una in moaca.Dar la romana sau la mate 9, 10 si chiar invat foarte bine dar in ultimul timp praf la ist.sau fizica.In plus ca sunt si sefa clasei nu-i pot potoli, ori se bat cu creta ori cu pernele de pe scaun si etc..alte prostii.Chiar daca ma duc la diriga le si pedepseste dar nu functioneaza.Cum sa-i potolesc in loc sa-i bat ca m-am saturat deja de bataie si iar bataie. Ceva sfaturi? Funda! Nu merge cu pedepsele! P.S:au 13 ani ar fi trebuit sa se maturizeze macar putin stiu ca pubertatea este la varsta asta dar mai chiar asa de prosti sa fie.

Răspuns Câştigător
| 4n0NlmUs a răspuns:

Stiu cine sunt astia...iti recomand sa ii dai cateva in moaca(sau undeva printre picioare) si daca nu merge nici cum spune-le la doamna de romana...

2 răspunsuri:
| Elial a răspuns:

Fratee esti prea tocilara..rade si tu cu ei, nu mai fii asa, nu zic sa iei numai 4 dar macar mai lasa loc si de 7 8... ce tot atat 10...hai frate ma lasi.

| Bєshka explică (pentru Elial):

Sa stii ca nu iau la inima ce mi-ai scris si eu nu rad la prostiile altcuiva sunt prea serioasa. daca vreau sa rad rad cu prietenii.si n-am nevoie de note mici nu vreau sa ajung somera sau la oi, iti recomand tie daca vrei te duci ca cioban si bafta la oaie.