| Marynna a întrebat:

Sunt din Craiova si in curand va veni ziua mea, fac 14 ani, si am o problema:nu stiu unde sa mi-o fac.Idei? vreau sa spun ca nu sunt genul care sa se duca noaptea prin club, sa pierd serile, deci vreau ceva adecvat pentru varsta meahappyFUNDA

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Ai putea să-ți inviți prietenii apropiați acasă și să jucați câte ceva, glume, muzica, ai putea să cumperi câteva prăjiturele, sucuri și pizza.
Depinde și de bugetul tău.
Mă bucur că ești o fată liniștită, chiar și la vârsta de doar 14 ani.
La multi ani, Marynna!happy

Toate cele bune!happy

| Jessica a răspuns:

Hey! Si eu sunt tot din Craiova. Daca nu esti genul cu cluburile iti poti face ziua la restaurantu Akropolis. Crede-ma e foarte frumos acolo, inauntru. Iti amenajeaza super! Eu zic ca acolo e cel mai ok sa iti faci ziua. Bafta!
[ Am fost la ziua unei fete care implinea 14 ani si a fost bestial ]

| haiZI a răspuns:

Dar ce sa faci tu in club la 14 ani, lol? Acasa sau la o cofetarie(inchiriezi un spatiu frumos adecvat varstei tale). pa

| Buubuuu a răspuns:

Ai putea sa ti-o faci la Oxigen eu akola mi-am facu-o si a fost super bine adica daca iti iei 5-6 fete
te costa cam 100 lei

| Patyi a răspuns (pentru Buubuuu):

Bună.

La Murphy's Pub, și-a făcut-o o prietenă de-a mea și e super. Sper că te-am ajutat. Fundă? :*:X

| xFunditaRozzx a răspuns:

Pai ai putea face o petrecere la tine acasa, sau la un restaurant frumos happy Ai putea pune muzica si jocuri, ar fi foarte distractiv :X