Mie imi place extraordinar de mult. Am invatat multe lucruri de cand fac parte din acesta comunitate. E un mediu prielnic pentru mine pentru ca mie imi place foarte mult sa stiu ca pot ajuta pe cineva. Imi plac mai ales intrebarile serioase, pentru ca nu conteaza acele intrebari simple, banale ci conteaza cele in care chiar iti pui mintea la contributie pentru a ajuta pe cineva intr-o situatie delicata.
Imi place site-ul, sunt pe el de aproape 1 an si am pus la suflet faptul ca, cineva vrea sa faca "lumea putin mai buna" (cei care au infiintat acest site) si tin "mortis" sa contribui si eu la acest lucru. Nu am timp in fiecare zi sa intru pe site, dar atunci cand am posibilitatea, in primul rand, imi ajut prietenii care au pus intrebari si desigur ca, nu numai pe acestia. Imi pun mintea si sufletul in toate raspunsurile pe care le dau si sunt trista ca, mai sunt useri care se "distreaza" dand aprecieri (voturi) necorespunzatoare cu raspunsurile date de mine. Deci din aceasta cauza am unele rezerve nu fata de site ci, fata de anumiti useri care n-au inteles ca, noi ne straduim sa dam raspunsuri competente si folositoare si ca acestea trebuie sa fie apreciate ca atare.
Mi-ar place ca anumite raspunsuri date, in care se folosesc cuvinte triviale, chiar daca sunt doar puse cu puncte puncte..., sa dispara de pe acest site si unul din ele este si cel premiat de tine.
Trebuie sa ne respectam reciproc si sa nu ne insultam, raspunsul premiat de tine l-as fi raportat ca indecent.
Pentru toti userii TPU, care sunt serioasi si sunt de ajutor, le transmit sa aiba parte de sanatate, succese si impliniri si sa-si aduca contributia, atat cat pot si in raport cu nivelul lor de cunostinte, la imbunatatirea situatiei de pe acest site.
Asea si? Crezi ca ne intereseaza cat la suta iti place tie (nu ti-e) site-ul? Si daca intram pe el e logic ca ne place
Si mie imi place tot 100%! ma regasesc in tot ceea ce ai spus si tu mai sus! Si eu am mai pus cate o intrebare ne la locul ei, insa TPU chiar imi place! L-am descoperit singura, intamplator si de cand am gasit TPU nu mai stau nici pe hi5 nici pe mess(eventual intru sa vad e-mail-urile)_
Iti dai seama ca daca sunt de aproape un an pe acest site chiar imi place si tot ceea ce ai scris tu aici mi se potriveste si mie. Felicitari
Foarte mult, 101% Imi place sa-i ajut pe oameni, cand sunt trista ma uit pe trivia/amuzante sau dau la cauta si raspunsuri "banc" si imi apar o gramada.
Imi place mult. si zilnic simt imensa nevoie de a intra pe site. astfel nu-mi ajunge ceva!
Aflu rs de care am si eu nevoie deseori. imi place sa ajut! 1
Imi place sa primesk sfaturi.
va multumesk!
Desi intru pe site destul de rar si sunt cam noua imi place 100% ca mereu poti ajuta pe cineva sau daca ai nevoie poti fi ajutat, iar mie imi place cel mai mult cat pot ajuta pentru oricine sar imediat
Vezi, tu? Toti suntem cumva castigatori, prin simplu fapt ca ne imbunatatim prestatia de fiecare data. Si noi fiind mai buni, suntem mai buni si cu/pentru altii. In final, ne cunoastem/acceptam/intelegem, fara sa ne stim si asta conteaza de fapt.
TPU is the best site... 100% sincer nu-i zi sa nu intru pe TPU si nu-s inregistrat de mult pe acest sit ce pot sa spun ca e bestial de bun...
.
99% deoarece uneori la intrebari(chiar una am pus mai devreme) nu primesc respunsul asa cum dorec eu!
Da, imi place site-ul asta doar ca nu intru prea des, insa ajut si eu cum pot pe altii prin experientele traite de mine, ii incurajez sa nu faca greseli care le-am facut eu sau pun diferite intrebari despre orice imi trece prin cap(si cam multe intrebari imi trec prin cap nu gluma )