Media semestriala la purtare se stabileste abia la sfarsitul semestrului, de catre diriginte, cu avizul consiliului clasei.
N-ai cum altfel s-o maresti decat comportandu-te cat mai bine, altfel sa nu mai ai abateri disciplinare.
Sincer mîine e vorba ca face consiliu(azi am facut prostia).Un coleg facea "misto" de mine (arunca cu gunoi in mine) i-am zis de mai multe ori sa se termine dar el ca sa se dea mascarici a tot continuat. Recunosc ca nu am procedat bine dar... l-am luat la bataie. Noi doi avem sa ne alegem cu 8 la purtare (asa a spus diriga)(apropo sunt intra 8 si sunt la lipatti si vreau sa dau la arhitectura... se mai poate intra?)
O medie semestriala, chiar la purtare, are o influenta foarte mica asupra mediei de admitere, astfel ca vei putea intra la orice liceu vrei, inclusiv la arhitectura, pentru care vei avea media de admitere necesara.
Faci un referat, o lucrare de licență, doctorat...
Nu ai cum numai dacă la rubrica de purtare nu ți-a fost trecut punctul/punctele scăzut/e cu creionul și dacă restul anului nu mai faci nimic, poate diriginta îl șterge.
Dar dacă nu poate trece peste ce ai făcut tu, n-ai nicio șansă.
anonim_4396 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: