| zelda a întrebat:

La 1.68 inaltime e bine sa ai 60 de kg?happy sau mai bine ar fi 58?laughing
Fundalove struck

Răspuns Câştigător
| Jessica a răspuns:

E destul de bine. Cred ca la 60kg arati ca si la 58. Nu trebuie sa iti faci griji.

6 răspunsuri:
| zelda explică:

Pai am avut mai mult si am slabit mult. Si d-aia va intreb daca mai trebuie sau e binehappy

| zelda explică:

laughing nu am intrebat cate kg aveti fiecare.2 kg nu sunt greu de dat jos eu in maxim 3 zile le-am dat "ma frend". am intrebat daca mai e nevoie sa le dau si pe alea 2 sau sunt bine asa.mersi pentru raspunsuri oricumlaughing

| zelda explică:

Am intrebat. toata lumea mi-a spus ca sunt foarte bine asa dar am vrut sa stiu si parerea altorahappy

| coxx a răspuns:

Esti destul de inalta, cred ca iti sta bine si cu 60, da cred ca si mai bine de atat ti-ar sta putin mai slabuta, orcarei fete i-ar placea sa fie mai slabe, dar unele nu pot... sau nu se pot abtine de la mancare sad
dar eu am incredere ca vei putea slabi vreo 3 kg
succes, da vz sa nu slabesti dintr-o dat, ca nu va fi bine de loc
funda?

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

@coco-1.68 nu este o inaltime mare deloc.
Ar fi mai bine sa slabesti putin chiar cum ai zismai sus 58 de kg ar fi perfect fiindcaeu am 1.80 si ceva si am 65 de kg (sport) si tu ai 1.68 si ai 60. Esti mai hmm...nu gasesc cuvantul laughing lasa ca sti tu. Pune`te pe slabit!

| Lishie a răspuns:

E foarte interesant cum isi da lumea cu parerea despre masa unei persoane pe care n-au vazut'o. " E bun asa, cred ca mai slaba cu jumate de kilogram te-ar face mai..." de ce nu intrebi pe cineva care e sincer cu tine, si aproape?

Întrebări similare