| Bipolaru21 a întrebat:

Mă uit, spre exemplu, la fetele astea de vârsta mea: arată bine, sunt frumoase. Eu sunt urât și nici nu prea am așa de mulți bani. Adică nu știu să fac bani. Nu-mi permit să plătesc 80 de lei pe un ecler și 140 de lei pe o porție de paste carbonara la întâlnire. O femeie, cu mine, vede lucrurile pe care le poate vedea și singură. Nu e nevoită să facă dragoste cu un slinos ca mine în fiecare zi de 6/7 ori că eu minin atât pot, Nu știu... sunt într-o stare depresivă destul de dureroasă. Mi-e greu."

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"să facă dragoste...în fiecare zi de 6/7 ori că eu minin atât pot"

ooooo nene, ești un adevărat cassanova în călduri!

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca stai si lamentezi la propria ta suferinta, nu vei avea parte nici macar de boschetarite cu care sa te distrezi. Sa-ti zic un secret, pe care multi il neaga de prosti ce sunt.

Nimanui nu-i pasa cu adevarat cat de frumos sau cat de urat esti. Frumusetea e trecatoare si conteaza mai putin.
Singurul lucru care conteaza este felul cum gandesti. Pe premisa "ce semeni, aia culegi".
Daca esti trist si apatic, esti plictisitor si enervant de iritant, iar lumea te evita. In special femeile.
Daca esti dinamic, animat, cu spirit de aventurier si foarte carismatic, esti distractiv si interesant. Multi vor vrea sa stea pe langa tine. Mai ales femeile.

| darrio2007 a răspuns:

Ecler cu 80 de lei? Se pare ca nici banii nu-i cunosti.