| unknown_5004 a întrebat:

Mai am o intrebare laughing
Cum as putea sa ma las de jucatu' la aparate?straight face sad
fac ce fac si cand am bani am plecat sai bag in aparate straight face.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai bataie inainte ca poate ai si sansa sa castigi, ca doar pentru asta joci, nu? intr-o zi o sa te plictisesti singur si fara sfaturile altora o sa te lasi,.

7 răspunsuri:
| mikkhhell a răspuns:

Simplu, nu te m-ai gandesti la ele si te duci sa mananci o prajitura, o pizza sau mergi la un film (sau pariezi cu tine ca nu te mai joci la ele), si eu am facut la fel (intram si intru in locatii cu astfel de aparate si nu ma las ispitit de ele) totul depinde de vointa ta.

| alonet a răspuns:

Pai jucatu la aparate e o pofta, o lacomie de bani de a vrea mai mult de a face mult cu putinu, din punct de vedere spiritual ai un duh peste tine ce profita de slabiciunea ta, asta se rezolva cu post si rugaciune si un preot crestin practicant, sau o parte mai puntin aplicabila e cea sa lucri la sistemul tau de valori si sa nu dai valoare castigurilor nemuncite, spor

| sasha a răspuns:

Ca baiat trebuie sa bagi bani peste tot, dar aici e alegerea ta, ori ca bagi la aparate care ar putea sa iti aduca un castig, ori bagi bani intr-o fata de la care sigur o sa castigi ceva de la eawinking. bafta, dar vezi sa nu devii dependent de aparate sau de fete in acelasi timp ca e grele'. pa pa

| ambutisare a răspuns:

Cam greu amice. Am un coleg care are aceeasi "boala" si s-a lasat de buna voie, dar nu stiu daca e adevarat. E mult pana nu mai frecventezi localurile cu aparate. Cand ai bani, pune-i deoparte, sau cheltuiestei pe chestii... Pune un amic sa-ti dea doua la ficat cand te vede langa un aparat.

| unknown_5004 explică:

Stau cam prost cu vionta whistling big grin

| unknown_5004 explică:

Sunt fata. happy

| roby155 a răspuns:

Nu trebuie sa faci asta! Ai aceleasi jocuri pe internet, este lucru de obsesie... Du-te cu prietenii la filme, cluburi, la un suc! Cu asta noi nu te putem ajuta pentru ca depinde doar de tinewinking mult noroc