| JamilaGizeh a întrebat:

Mai dar ce are toata lumea cu Justin Bieber si de ce melodia Baby are atat de multe dislike-uri, e chiar atat de oribila?

11 răspunsuri:
| chazz a răspuns:

Buna Le3yla! De ce este urat Justien Bieber? parerea personala este ca muzica trebuie sa contina un mesaj.(sunt un adept al rappului happy )
pe cand Justin Bieber baby baby el fiind un mucos happy.
desigur unii sunt invidiosi pe el care are bani, femei etc.
Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| AliveOne a răspuns:

Deoarece JB e gay laughing

| AlinSUNT a răspuns:

Nustraight face La 60% le e ciuda, 20% asculta manele si restul 20% chiar nu le plac melodiile lui.(fiecare cu pretentiile lui)

| Indestructible a răspuns (pentru AlinSUNT):

Ai dreptate. Mi-e atât de ciudă că nu sunt un păpușel cu voce de mâță strivită de tramvai, care cântă jeguri comerciale și se crede mare artist.

| AleexNC a răspuns:

Nu, dar cand a scos melodia, acum 2 ani era ok, acum o inceput sa aiba figuri, si cine stie ce cretini care n'au ca face au zis ca e gay si faze din astea, etc... Si toata lumea pune botu la ce aude iar acum toti se dau mari si zic ca'i gay...

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Nu! de cand a inceput faza cu; gay' oamenii intra si dau dislike la fiecare melodie.eu una nu sunt fana.dar nici asa penibila ca altii sa dau dislike.are succea.

| Azazea a răspuns:

Mie nu mi se pare oribila, nu stiu de ce unii oameni nu isi pot pastra parerile pentru ei, nu sunt fana, nici nu il displac, si desi sunt piese, formatii, stiluri muzicale pe care chiar nu le agreez, nu ma duc sa scot ochii nimanui daca lor le place. Nu stiu sincer, chiar unii oameni sunt plictisiti de viata lor, si nah...vezi si tu consecintelelaughing

| vivigreen a răspuns:

Sunt parerile impartite. adica 50% din oameni il plac, il considera un cantaret bun si 50% il considera gay, urat, etc... tu trebuie sa ai parerea ta sa nu te iei dupa altii

| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Invidia asta e prea mare, ce sa le faci daca sunt gelosi ca nu arata la fel de bine, sa fim seriosi, JB chiar este un baiat dragut normal ca tooate speciile de baieti care au un aspect deplorabil si sunt vai mama lor se gasesc tocmai ei sa comenteze despre el spunand ca e gay cand de fapt ei arata ca unii, whatever, desi nu ascult JB foarte mult si nu sunt un fan inrait il respect pentru ceea ce este bravo lui ca a ajuns unde a a juns si ii urez bafta in continuare

| GumiFreeStyle a răspuns:

Chiar nu am idee.Desi nu sunt fana asta nu inseamna ca trebuie sa dau dislike-uri, oare ..sar putea sa fie ceva gen Ciuda..sau asa ceva.