| Adelyn24 a întrebat:

Mda scoala dulce fara respect scoala! Stie careva dc se face experimente(poate depinde de prof) dar as vrea sa stiu sunt fascinat de lumea fizici si vreau sa calc si pe urmele chimiei Cn are un raspuns bun are

9 răspunsuri:
| xRomanianGirlx a răspuns:

Experimentele se fac**, lumea e a fizicii**. invata inainte sa scrii, te-ar ajuta sa gasesti muuulte raspunsuri.

| Adelyn24 explică (pentru xRomanianGirlx):

Mda ce crezi tu? oricine ai fii? ca nu am intrebat profesori? Cum de existam datorita chimiei cum putem manca datorita chimiei cum traim datorita chimiei!

| xRomanianGirlx a răspuns (pentru Adelyn24):

Nu m-ai inteles, amice. sustineam ca inainte de a descoperi tainele universului ai putea lua un abecedar in mana, sa inveti macar sa scrii corect. nu iti dau mai mult de 13 ani, la ce mentalitate ai. daca esti curios cu privire la noi, o sa incepi cu psihologia. te saturi de ea, te asigur eu si optezi pentru filozofie. n-ai s-o intelegi la varsta asta si o sa devii ateu. dupa ani vei opta 100% pentru teologie, iar filozofia si psihologia nu te vor incalzi cu nimic. o sa fii mai sarac spiritual decat ai fost cand ai inceput calatoriahee hee Citeste Coelho. incepe cu Alchimistul, termina cu Aleph, si o sa te simti implinit.

Ar trebuii sa te uiti la ce ai scris tu daca te consideri mai destept si ca esti urmasul lui Enstein de imi vorbesti mie asa! sarac spiritual? nu. nu nu eu nu invat religie eu sunt pregatit pentru chimie si fizica pe care deja le studiez luand in considerare cele spuse uite : Biologie-Fizica-Chimie Biologia si Fizica am trecut-o cu usurinta si testand astfel teori! am mai multa experienta pentru ca am fost si la ore suplimentare! si vreau sa stiu!

Ok..am inteles ca nu sti sa scrii corect din punct de vedere gramatical.da numele e Albert Einstein, nu Enstein!

Pai sunt sigur ca cauti pe net cand vezi ce scriu nu? ca esti doar un delicvent ce contrazice pe toti du-te si incepeti viata aia a ta desteptule de inbecil apropo asa sa ii vorbesti oricui dar nu mie! copil de 10-12 ani du-te si joacate ca n-am cu cine vorbi! doar delicventi asa ca tine!

Era necesar acum sa-ti arati si inteligenta si capacitatatea de ghicitor.te salut! cu atitudinea asta n-ai sa-l intelegi nici macar gravitatea lui newton, dapoi relativitatea lui einstein!

Chiar nu ma intereseaza ce spui tu cu aceste cuvinte nu iti dau decat 10-12 ani

| daniela1311 a răspuns:

Hmmm fizica este necesară descoperirilor stiintifice, gen a intelege cum functioneaza mecanismele din jurul nostru, cum funcționează mașinile, cum se produce energia electrică, este necesară pentru evoluția tehnologica, pe cand chimia este necesara pentru a sti ce cantități si ce substante, de ce concentrații sa folosesti pentru a avea loc fenomenele, pentru a le sustine este o relatie foarte stansa intre ele. Experimentele te fac sa intelegi cum se comporta o substanta, un element, metal, nemetal, cand il expui la aer, in apa, sau orice alta soutie, ca sa vezi de exemplu care este cel mai bun izolator ( sa nu te curentezi cand atingi un cablu) etc... experimentele te ajuta sa iei decizile cele mai bune, ce sa folosești, in ce mediu, pentru a avea loc fenomenul, si pentru a te proteja... sau cel putin asa vad eu chimia si fizica in viata si in jurul meu sper ca te-am ajutat putin in a intelege utilitatea experimentelor