Nu! Parolele tale! Conturile tale! Nu le da! Mai ales prietenilor tai deoarece iti zic un adevar: Singurii tai prieteni sunt MAMA SI TATA! Pentru ca u cand te bagi intr-un bucluc nu te scot ei ci parintii, cand ai nevoie de bani nu-ti dau ei ci parintii. ''Cel mai bun prieten e si cel mai bun dusman'' nu uita asta. Da prietenie prietenie dar si prietenia asta are o limita! Mereu parintii mi-au zis mie asta: Prietenia are si o limita! Uite am aici un caz: O fata e pr cu alta fata si sau dus si in Grecia cu pr ei si parintii ei in Turcia etc. Si acum fata aia e taras dupa cealalta fata. O suna in timpul orelor, merg in baruri si acum ca sau atasat de ele nu se mai pot dezlipi. Poate parintilor tai poti sa ii dai deoarece ei ti-au dat viata si sunt sigura ca nu vor sa-ti faca un rau si in plus ce sa faca ei cu parolele tale?
Conturile mele sunt batute in cuie. numai pe jocuri mai dau unele conturi la un prieten 2.
Insa cele de gen TPU mess, skype si altele.
Raman in un singur loc inchise, in mintea mea.
In general parolele mele sunt de 3 categori.
1. Slabe, care le pun la o adresa de mes slaba pe care intru din cand in cand.
2. mediu care o pun la un cont la un joc, care sunt cat de cat importante gen metin2, last chaos, l2, skype, etc.
3. foarte importante, gen Yahoo, parola de telefon, si mai folosesc o parola un numar de telefon care la avut unu din parinti acu 5 ani de zile (straniu, inca il mai stiu).
Parola este o cheie cu care inchizi un sertar al tau. Daca o dai, deja nu mai este doar al tau.
Pastreaza-le pentru tine, noteaza-le undeva si nimeni nu trebuie sa se simta ofensat ca nu le imparti. Nici prietenii, nici parintii. E una din zonele tale de intimitate.
Nimeni n-are voie sa cunoasca parolele tale.
Sa zicem ca ii dau unuia parola, trece o luna te certi cu el si dupa aceea el se infurie si intra pe un cont si iti sterse sau iti schimba parola.
Asa parolele nu se da nimanui este ceva personal (privat).
Si sa o tii si minte iar parola sa fie grea, usoara dar sa o retii.
Buna!
Da! Nimeni nu trebuie sa le cunosca.
De exemplu prietenii, daca le spui parola, poate atunci cand te certi cu ei o sa intre pe conturile pe care ai respectiva parola (nu poti sa stii)
Sper ca te-am ajutat ![]()
!