Te rog nu aduce cacaturi din astea de pe facebook aici...Si nu, in cazul meu doar cateva sunt adevarate...
Asta circula pe tot facebookul. ![]()
Dar da, ai dreptate. Parca m'ai descris
).
Sh eu m.am regasit in toate
. Deci cine a zis asta mare dreptate a avut! Noi fetele o facem involuntar si nu ne dam seama.
Alt căcat marca facebook? Când o să vă dați seama că mesajele astea sunt penibile? Eu nu fac nici una din chestiile de mai sus, înseamnă că nu-s fată?
Nu,nu inseamna ca nu esti fata sau ca nu ai fi ca toate celelalte...inseamna doar ca nu ai anumite obiceiuri de genul ala.Eu una m-am regasit in majoritatea, ca si alte fete.Iar altele nu s-au regasit. De ce va ambalati atat? App, la sfarsitul textului e scrisa o intrebare("Am dreptate >fetelor?").Nu a zis nimeni ca toate suntem la fel...
Da ![]()
. E super chestia asta.Eu ma regasesc printre cateva.
.Tot facebook`ul si orasul meu e plin de asta
.
E adevarat.
Ma distreaza asta: " Ne împingem în ușile pe care e scris cu litere mari și îngrosate "TRAGE".
Da.si nu e greseala noastra ca ne-am nascut fete.Eu sunt mandra ca sunt fata!
Urăsc persoanele care generalizează. Ce idiot ar împinge o uşă pe care scrie 'TRAGE'?
Nu, n-ai dreptate. Dacă ai fi spus 'majoritatea', poate aveai dreptate, dar având în vedere că ai spus 'noi fetele' afirmaţiile sunt eronate.
La mine 6/16 complet adevarate, 7/16 uneori adevarate 2/16 neadevarate> la mine asa este.
Depinde de fiecare!
Exact.
Cand ii aud pe astia cu "Foarte TRU, Exact
)
DA
) LOOL exact
M-ai descris
))))))))))" doamne... raspund si ei asa doar ca sa se afle in treaba ca de adevar... un ***
MariusDSarghe întreabă: