anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am prieteni deloc, greu... nu stiu ce sa fac.

5 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Cred ca inteleg ca iti este greu fara prieteni, insa poate este si vina ta, incearca sa socializezi, poti intalni peste tot oameni noi, iar la scoala probabil ca iti este cel mai usor sa legi prietenii, si de ce nu si cu vecinii de o seama apropiata cu tine.

| Mădă0611 a răspuns:

Nu plange dupa ei ca apoi o sa plangi din cauza lor. Daca e sa fie, o sa gasesti pe cineva cu care sa te intelegi bine si o sa va imprieteniti, totul vine de la sine. happy

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Daca te referi in realitate, mergi afara si imprietenestete cu cat mai multa lume.
Daca te referi in virtual, vorbeste cu cat mai multa lume si o sa vezi ca pe parcurs vei avea o gramada!
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-adevar e greu atunci cand nu ai prieteni, trebuie sa ati faci mai multi dar totusi e mai bine un prieten adevarat caruia ai poti spune orice si care sa te asculte si sa te ajute de cate ori vei avea necesitatea.Succes!

| Osanu_Oana_1992 a răspuns:

Prieteni sunt unde iti este inima! Unde iti place sa stai? Candeste-te la un loc frumos! Acum du-te acolo, plangi si vei vedea ca prima persoana care sare in ajutor iti este prieten!