| Izzibizzi a întrebat:

Nu stiu ce mi-a venit, dar mi-am facut astazi o pagina din aceea pe facebook. bun, problema este ca nu stiu cum sa obtin likeuri, adica. cum sa atrag oameni pe ea, care sa vada ce scriu, cu care sa schimb o vorba, pareri. etc. Intrebarea este pentru admini/e, voi cum ati procedat cu paginile voastre?

11 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Fa-ti reclame pe pagini cunoscute, roaga prieteni sa le dea tuturor pagina etc.Pa,pa

| YoBuDy a răspuns:

Faci reclama paginii, la prieteni, la necunoscuti, dai share la ce postezi pe perete la prieteni, rogi prietenii sa te ajute sa distribuie mai departe pagina ta si asa atragi oamenii! Inviti oameni sa iti dea like la pagina!
Sper ca te-am ajutat!

| Izzibizzi explică (pentru YoBuDy):

Problema este ca nu vreau ca cineva sa stie ca eu sunt in spatele paginii.

| YoBuDy a răspuns (pentru Izzibizzi):

Roaga pe altcineva sa faca aceste lucruri atunci. Un prieten, un cunoscut... etc! Sau fa-ti chiar tu alt profil de facebook si promoveaza pagina respectiva de pe alt cont!
Succes!

| Izzibizzi explică (pentru YoBuDy):

Buna ideea, multumesc! happy

| Mellysa25 a răspuns (pentru Izzibizzi):

Nu posta poze cu tine. si nici date de contact! ramai anonima cat timp vrei. poti face lucrul acesta fara probleme

| Izzibizzi explică (pentru Mellysa25):

Stiu big grin asa voi face, acum o sa vad cum strang likeuri laughing.

Răspuns utilizator avertizat
| Mellysa25 a răspuns:

Intra pe celelalte pagini, si lasale mesaj, si la urma spui ca vrei sa iti faci cunoscuta pagina. Daca nu vei posta chestii frumoase, care sa atraga atentia nu prea vei avea succes. Uite pentru inceput iti dau eu un like si iti distribui pagina daca e ceva de calitate happy

| Izzibizzi explică (pentru Mellysa25):

Nu vreau sa fie una din paginile acelea in care se posteaza aceleasi poze amuzante pe care le vezi peste tot, sau statusuri pe care le vezi peste tot, nu vreau sa o tin doar in jocuri sau asa ceva. Vreau sa scriu lucruri pe care le simt, citate din cartile pe care le citesc. nu sa fie o pagina comuna. Banuiesc ca stii pagina "Insomnii", sincer e exemplul meu, asa ceva as vrea sa fac, sa scriu de la mine, nu copy-paste. Acum nu am nici un like laughing nici nu stiu daca sa postez, mi se pare ca vorbesc singura. happy