Buna.Fa-ti reclame pe pagini cunoscute, roaga prieteni sa le dea tuturor pagina etc.Pa,pa
Faci reclama paginii, la prieteni, la necunoscuti, dai share la ce postezi pe perete la prieteni, rogi prietenii sa te ajute sa distribuie mai departe pagina ta si asa atragi oamenii! Inviti oameni sa iti dea like la pagina!
Sper ca te-am ajutat!
Intra pe celelalte pagini, si lasale mesaj, si la urma spui ca vrei sa iti faci cunoscuta pagina. Daca nu vei posta chestii frumoase, care sa atraga atentia nu prea vei avea succes. Uite pentru inceput iti dau eu un like si iti distribui pagina daca e ceva de calitate
Nu vreau sa fie una din paginile acelea in care se posteaza aceleasi poze amuzante pe care le vezi peste tot, sau statusuri pe care le vezi peste tot, nu vreau sa o tin doar in jocuri sau asa ceva. Vreau sa scriu lucruri pe care le simt, citate din cartile pe care le citesc. nu sa fie o pagina comuna. Banuiesc ca stii pagina "Insomnii", sincer e exemplul meu, asa ceva as vrea sa fac, sa scriu de la mine, nu copy-paste. Acum nu am nici un like
nici nu stiu daca sa postez, mi se pare ca vorbesc singura.