| B792828 a întrebat:

Părinții sunt de acord sa ma plimb cu trenul, dar istoria lor de mințit și abuz și trădarea încrederii pentru a ma rani mă face sa fiu foarte suspicios asupra lor.
Acum mi-au propus sa îmi iau liber și sa merg să stau în weekend în alt oraș. Problema este ca îmi este foarte frică ca ar putea sa ma dea dispărut sau ceva.
Credeți că cererea lor ar fi luata în serios dat find faptul ca mai am câteva zile pana devin major?
(Mulțumesc pentru timpul acordat)

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"istoria lor de mințit și abuz și trădarea încrederii "
Exemplifica, te rog.

"sa îmi iau liber" Liber de la ce? Muncesti? Tu nu ai scoala?

Nu e clar daca esti baiat sau fata.
Si adultii pot fi dati disparuti, nu conteaza ca esti minor sau major.

| StoicAnalysis a răspuns:

Mai multe detalii despre asta ar ajuta la primirea unui raspuns mai precis. Pentru ca ce am inteles este asa:
Ca ai tai sunt de acord sa te plimbi cu trenul, ei au o istorie de abuz, tradare, etc. (habar nu am de ce crezi tu asta, deci nu te pot crede pe cuvant ), ti-au propus sa iti iei liber si sa calatoresti (bun, pai atunci daca ti-au dat unda verde, de ce nu pleci? ).
Iti este frica ca dispari? Dude/girl, suntem in 2025. Sansele sa te rapeasca cineva asa random sunt minuscule, daca stii cum sa te integrezi in societate cand calatoresti.
Daca tot iti iei indemnul si incepi sa calatoresti, sa o faci pe timpul zilei in locuri populate de oameni. In tren ziua, e imposibil sa fi rapit/a de cineva. Pentru ca circula prin el de fiecare data controlorul si pana nu cobori din tren, nu are nimeni ce sa iti faca. Doar daca te convinge unul sa cobori la o alta gara, dar nu esti suficient de batut/a in cap sa te iei dupa acel cineva.

| Kufu95 a răspuns:

Mai bine așteaptă până devi majori ca să fi sigur.

| 1onur a răspuns:

Muncește! Man!,și când te faci major, să NU! dai banii Niciodată!, Pe,femie!,Droguri!, alcool!, fumat!, băutură!, etnobotanice! aparate!, cazinourile, și alte prostii mai grave!

Muncește!, Man! Muncește! Să nu-ți faci timp pentru prosti! Muncește! Man!