Slanina? Sanatate curata! Bunica mea a mancat slanina cu ceapa toata viata, ca altceva nu avea... Si la 95 de ani se incapataneaza sa-si puna cartofi singura in fiecare an ![]()
Numai bine si sanatate bunicii mele, Shin
Pofta buna si tie.Eu am mancat mai devreme niste sarmale.
Iar acum urmeaza desertul.
Slanina cu ceapa e preferata mea, cu putina palica sa dizolve grasimile e ...super...
Eu am mancat o supa de legume si un ecler cu ciocolata. Yummy! Caviar nu, dar sampanie, din cand in cand...
Poi...sarmaleeee(am mancat cu o pofta extraordinara si acum imi este cam rau...)anyway...astept sa ies afara sa mananc o inghetata cu vaniliee
Pt mic dejun McDonalds, si pentru acum pizza de casa. Meniul campionilor ![]()
Numai bine, Shin.
Caviaru nu mi se pare atat de extraordinar cum si-a facut fama si sampanie la orele astea... nu stiu eu daca mai ajung la lucru
. eu am mancat paine cu sare, ca de... criza ne afecteaza pe toti
Deja imi lasa gura apa cand ma gandesc la o slanina - mi-e fooooooaame, merg sa pap ceva
Slaninina voastra azi si maine... o sa va zic un secret... cei care mai intru p aici...eu nu mananc slanina...am vrut doar sa vad cat de mult tineti la sanatatea voastra![]()
![]()
Daca pui si un pahar de palinca prefer masa ta in locul caviarului. Ardelenii stiu de ce!
Sau caviar cu ceapa? ![]()
si dupa aceasta masa copioasa un paharel de sampanie merge super. Slanina nu ca i-o trimitem lui moiadaniela. ![]()
Pai si eu mananc cateodata slana afumata cu ceapa verde; cand ma duc la tara, alea-s cele mai bune! Si laptele. Si oua. Si ce mai gasesc prin gradina.
( si placintele femeilor din vecini)
Corect... Mancare sanatoasa ardeleneasca. Tobias pune si niste branza acolo sa vezi ce combinatie buna faci :X. Doar is bistritean ce mama naibii :X
MariusDSarghe întreabă: