| SabrinaMarina10083 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna sta cu fostul meu…Sa o iau de la inceput, noi suntem toti 3 colegi. Ei s au imprietenit prin intermediul meu, am zis sa i fac prieteni ca sa pot sta cu amandoi, dupa ce ne am despartit, ea a continuat sa stea cu el stiind cat de mult am suferit si m-a ranit … si nu doar asta, sa stea DOAR cu el. Pe mine m-a lasat de o parte si isi petrece tot timpul cu fostul meu. Cat timp el a lipsit, ea a stat cu mine iar dupa ce a venit a inceput iar sa ma dea la o parte. Problema e ca eu am discutat lucrurile astea cu ea, i-am zis ca pe mine ma deranjeaza sa fie asa apropiati si ca eu nu pot sa stau cu ei pentru ca ma doare, el daca stau cu ei ma ia peste picior si se comporta urat si indiferent, nu a mai stat 1 saptamana iar dupa a venit vara si a uitat complet ce am rugat o. Se joaca, fac glume unul cu altul " dragalase " se tachineaza si pe
Mine ma dor lucrurile astea, nu din cauza ca mai am sentimente, datorita faptului ca imi era extrem de buna prietena. Se preface ca e totul bine chiar daca eu nu i mai raspund la mesaje, nu o mai bag asa in seama. Ce ma doare cel mai rau este ca TU, persoana la care am plans in brate din cauza lui si lucrurilor pe care mi le-a facut, ai ales sa te apropi de el in modul asta. Eu nu stiu daca e ceva intre ei pe bune sau nu, dar tot liceul barfeste de ei. toti au observat. Cand eram impreuna mi am asumat sa zica toti ca suntem un trio doar ca sa i am pe amandoi aproape de mine, sa ies cu amandoi. Voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Uite cum adevarul iese la iveala, doar un simplu incident si adevarata prietenie s-a dovedit a fii o mare minciuna!
Ar trebuii sa nu te mai doara deloc, fiindca acum nu mai ai nici prietena si nici prieten, ci doi fosti amici, care te-au tradat si ar trebui sa dispara definitiv din viata ta.
Nu exista trio, fiindca a 3-a persoana este intotdeauna in plus, deci situatie nefasta, chiar ghinionista as spune.

Dar tot raul este spre bine, fiindca acum ai vazut ca aia doi nu-ti sunt prieteni si nu mai ai de ce sa vorbesti de ei sau sa fii impreuna cu ei, ba chiar este bine ca esti singura, fiindca acum ai sanse masive sa-ti gasesti un biat care sa te placa numai pe tine si sa fie numai al tau, iar pe viitor tine minte: nu exista trio si nu-ti atarge prietene cand esti deja intr-o relatie cu un baiat.

| SabrinaMarina10083 explică (pentru Violleta2022):

I am dat mesaj aseara si i-am zis ca vreau sa inchei orice legatura atat cu ea cat si cu el, ea desigur a aruncat vina pe mine. ca eu m-am distantat de ea si ca el " sta ca un scaiete " de ea. Insa faptele au dovedit contrariul. Sper ca a inteles acum ca nu mai vreau sa vorba cu ei doi. si sa nu mai incerce sa se dea pe langa mine. Multumesc