Uite cum adevarul iese la iveala, doar un simplu incident si adevarata prietenie s-a dovedit a fii o mare minciuna!
Ar trebuii sa nu te mai doara deloc, fiindca acum nu mai ai nici prietena si nici prieten, ci doi fosti amici, care te-au tradat si ar trebui sa dispara definitiv din viata ta.
Nu exista trio, fiindca a 3-a persoana este intotdeauna in plus, deci situatie nefasta, chiar ghinionista as spune.
Dar tot raul este spre bine, fiindca acum ai vazut ca aia doi nu-ti sunt prieteni si nu mai ai de ce sa vorbesti de ei sau sa fii impreuna cu ei, ba chiar este bine ca esti singura, fiindca acum ai sanse masive sa-ti gasesti un biat care sa te placa numai pe tine si sa fie numai al tau, iar pe viitor tine minte: nu exista trio si nu-ti atarge prietene cand esti deja intr-o relatie cu un baiat.
I am dat mesaj aseara si i-am zis ca vreau sa inchei orice legatura atat cu ea cat si cu el, ea desigur a aruncat vina pe mine. ca eu m-am distantat de ea si ca el " sta ca un scaiete " de ea. Insa faptele au dovedit contrariul. Sper ca a inteles acum ca nu mai vreau sa vorba cu ei doi. si sa nu mai incerce sa se dea pe langa mine. Multumesc
Cristian2026 întreabă: