| NoSens a întrebat:

Probleme...weekendul asta am fost la rudele mele.Eu am 2 verisoare mari si 2 mici si mai am un var, verisoarele mele mari sunt de varsta mea una are 14 si una 13.Varul meu are 14.Pana aici totul e ok.Deci povestea, Verisoara mea de 13 o chema Oana si pe cea de 14 Cristina iar pe varul meu Vali... Oana e genu` fitoasa e blonda, cu ochi albastri, buze groase, corp traznet iar cea de 14 pot spune ca e mai uratica plus ca nu mai are mama asa sa continuam varul meu e genu` tupeist nu asculta de nimeni dar are grija de mine.Eu stau mai mult cu Cristina si Vali ca Oana ma enrveaza de mor e asa tupeista si comenteaza la orice.Acum vine problema Oana sta cu Cristina pentru ca eu stau mai mult cu Vali adica e super de treaba dar mama spune ca sa nu mai stau cu el sa stau cu fetele dar daca mi`e nu`mi place sa stau cu Oana deloc dar totusi imi place mult a stau cu Cristina dar daca stau cu Cristina trebuie sa stau si cu Oana iar Cristina nu prea ar vrea sa stea cu Oana dar o obliga deci ce ar trebui sa-i spun mamei trebuie sa inteleaga ca imi place mai mult sa stau cu var`miu decat cu vara`mea chiar daca el este baiat ma intelege mai bine deci Heelp Mee dau Fundaaa happy

Răspuns Câştigător
| Delia_Braniste_1993 a răspuns:

Sincera sa fiu si eu ma inteleg mult mai bine cu verisorii decat cu verisoarele. asa ca fa ceea ce simti, dar sa stii ca de cele mai multe ori sunt mei buni prieteni baietii ca fetele, o spun din propria experienta, de exemple, lor nu le poate placea acelasi baiat ca si tie, ba chiar te pot ajuta sa fii cu cel care iti place, asa ca, ti-am mai zis eu votez Vali. si Cristina oricum, cand e cu oana vb si de tine, mai bine te retragi de ele, te pup, sper ca te-am ajutat