| Florian1994 a întrebat:

Puteti raspunde la intrebare si daca nu ati vazut.Deci laughing ati vazut interviul cu Stephenie Meyer (autoarea Amurg-Twilight)de aseara de la Oprah? Imi place tipa are 35 sau 36 de ani si inainte sa scrie romanul acesta nu a mai scris nimic nici macar o poezie, in schimba insa ii placea sa citeasca mult.Totul a inceput de la un vis cu un vampir perfect si o fata obisnuita si s-a transformat intr-un fenomen global.Ciudat este ca pana sa fie publicata cartea, a fost respinsa de vreo 14 ori.
Deci ce parere aveti? Am citit doar primul volum si mi-a placut tare tare mult.Cat despre Robert Pattinson autoarea a zis ca uneori este exact cum si l-a imaginat pe Edward cand a scris cartea.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Deci da, filmul şi cărţile au avut mare impact prima carte e bună dar spre sfârşit celele 3 volume mă refer îşi pierd din farmec, povestea se lungeşte şi numai are niciun farmec. Sincer îmi pare rău că le-am citit. Mai are autoarea asta o carte parcă gazda, despre care am auzit că nu este bună. A fost respinsă povestea pentru că e ceva tip povestea clasică.

2 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Am citit doar primele 3 volume si super super love struck

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

1+5=